Hiv-positiivinen Charlie Sheen sai erittäin hyviä uutisia infektiostaan – ”Se on hämmästyttävää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hiv-positiivinen Charlie Sheen sai erittäin hyviä uutisia infektiostaan – ”Se on hämmästyttävää”

Daily Mailin haastattelema näyttelijä tuntee olonsa vahvaksi ja luottavaiseksi.

Charlie Sheen kuvattiin 16. kesäkuuta Lontoossa.­

2.12.2016 5:15

Hiv-positiivinen näyttelijä Charlie Sheen, 51, paljastaa Daily Mail -lehdelle saaneensa erittäin hyviä uutisia infektiostaan.

– Täydellinen suppressio. Loistava uutinen, lääkäri viestitti Sheenille kansainvälisen aids-päivän alla.

Sheen on ollut tämän vuoden alusta lähtien mukana kliinisessä tutkimuksessa ja saanut kokeellista PRO-140 -lääkettä. Se näyttää kannattaneen, sillä virus ei ole enää havaittavissa hänen elimistössään.

Perinteisen antiretroviraalilääkityksen sijaan Sheen saa viikoittain injektion, joka ei aiheuta sivuvaikutuksia.

EXCLUSIVE: Charlie Sheen reveals his HIV is fully suppressed after clinical trial https://t.co/JQoLfL5RHq pic.twitter.com/qbps5OmflH— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) December 1, 2016

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Näyttelijä sanoo, että hän tuntee nyt olonsa vahvaksi ja luottavaiseksi. Mies toivoo tutkimuksen vahvistavan kyseisen hoidon hyväksyntää ja vähentävän Hiv-positiivisten ihmisten häpeäleimaa.

Muun muassa Miehen puolikkaat -sarjasta tuttu Sheen kertoi Hiv-diagnoosistaan julkisesti viime vuoden marraskuussa.

– Se on mahdottoman hämmästyttävää. Henkilökohtaisesti ajattelen sitä, miltä minusta tuntui sinä päivänä ja miltä minusta tuntuu nyt. Vau. Mikä muutos, hän sanoo Daily Mailille.

– Yhtenä hetkenä on matkalla kadotukseen ja seuraavana matkalla johdatukseen. Se on hämmästyttävää. Ajattelin, että olisin varmasti ikuisesti jumissa sen (lääke)cocktailin kanssa, mutta katsokaa minua nyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?