Kohu Victoria’s Secretin alusvaatenäytöksessä – mallin rintaliivit napsahtivat auki lavalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Kohu Victoria’s Secretin alusvaatenäytöksessä – mallin rintaliivit napsahtivat auki lavalla

Huippumalli Gigi Hadidille kävi kämmi muotinäytöksen lavalla yleisön edessä.

1.12.2016 13:39

Huippumalli Gigi Hadidille kävi nolo vahinko Victoria’s Secret -alusasumerkin maineikkaassa muotinäytöksessä. Victoria’s Secretin vuotuinen iso muotinäytös järjestettiin keskiviikkoiltana Pariisissa.

Hadid käveli lavalla upeassa muotiluomuksessa, jossa hänen rintojaan ja intiimialueitaan peittivät ohuet mustat narut ja kangaspalat, joita narut pitivät kiinni. Selässään hänellä oli isot Victoria’s Secretin ”enkelinsiivet”.

Kokenut malli suoriutui tilanteesta ilmekään värähtämättä.­

Mirror-lehti kertoo, että Hadidille kävi jokaisen mallin kauhistus: Alusasua kiinni pitäneet narut napsahtivat poikki tämän kävellessä lavalla yleisön edessä.

Kaikeksi onneksi asu ei kuitenkaan tippunut Hadidin päältä kokonaan.­

Lehden mukaan Hadid kantoi tilanteen kuitenkin kunnialla ja käveli näytöksen loppuun. Kaikeksi onneksi hänen selässään olleet valtavat siivet eivät tippuneet narujen katkeamisesta huolimatta.

Muotilehti Elle huomauttaa, että vaikka mokasta kohistiin lehdissä ja sosiaalisessa mediassa, sitä oli vaikeaa huomata itse muotinäytöksessä paikan päällä. Katkenneet narut olivat kuitenkin vain pieni osa asukokonaisuutta.

Kuvassa näkyy, kuinka osa Gigi Hadidin asun naruista on mennyt poikki. Katkenneet narut liehuvat Gigin vartaloa vasten vapaina.­

Hadidin lisäksi näytöksessä nähtiin muun muassa huippumallit Alessandra Ambrosio, Kendall Jenner, Irina Shayk, Adriana Lima, Flavia Lucini ja Jasmine Tookes.

21-vuotias Gigi Hadid on yksi maailman tämän hetken kuuluisimpia huippumalleja. Hän on Victoria’s Secretin tunnettu mallikasvo. Hadid on nähty myös esimerkiksi Maybellinen meikkimallina ja Sports Illustrated -lehden kuuluisissa uimapukukuvissa.

Hadidista on kirjoitettu paljon lehdissä myös rakkauselämänsä takia: Hän alkoi hiljattain seurustella One Direction -yhtyeestä eronneen poplaulaja Zayn Malikin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?