Mariah Carey, 46, narahti taas nolosta Photoshop-mokasta – oudon kupera vatsa ja hoikat sääret saivat fanit epäluuloisiksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Mariah Carey, 46, narahti taas nolosta Photoshop-mokasta – oudon kupera vatsa ja hoikat sääret saivat fanit epäluuloisiksi

Mariah Careyn kuvat hämmästyttävät laulajadiivan faneja.

1.12.2016 11:16

Mariah Careyn vierailu Havaijilla on ollut täynnä kummallisia kuvakohuja. Kiitospäivänä Carey julkaisi kuvan itsestään nyöritopissa ja rikkinäisissä farkuissa, mutta laulajan kiitospäivän tervehdys herätti huomiota aivan eri syystä kuin tähti olisi halunnut.

Kuvassa Careyn reiden ja olkapään takana ollut kaappi oli kummallisesti mutkalla, joka fanien mielestä kieli tähden muokanneen itseään kuviin hoikemmaksi:

Kärkkäitä kommentteja herättää myös Careyn uusi Instagram-kuva, jossa hän poseeraa uimapuvussa ja kietaisuhameessa. Tarkkasilmäiset fanit ovat kummastelleet kuinka laulajan vatsa on aivan erivärinen kuin hänen muu vartalonsa. Vatsa näyttää uimapukukuvassa myös oudon pinkeältä ja tähden sääret aikaisempaa sorjemmilta.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

– Kiitos faneille, jotka tulitte Honolulun konserttiini. Vietän hieman aikaa saarella ennen töihin paluuta, Carey kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuvan kommenteissa käydään kiivasta keskustelua Careyn vartalosta ja siitä, että onko kuvaa muokattu vai ei.

– Näytät pulskalta, vaikka olet selvästi muokannut vatsaasi pienemmäksi, fanit kritisoivat.

– Näytät aivan vahanukelta.

– Tuollainen uimapuku ei sovi vartalollesi, kommenteissa kirjoitetaan.

– Olet hurahtanut Photoshopiin! Jos haluat muokata kuviasi, niin tee se edes hyvin, laulajaa arvostellaan.

  • Alla olevalla videolla laulajadiiva kuvattuna punaisella matolla marraskuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?