80-luvun suositun laulajatähden katastrofaalinen alamäki: Eli viimeiset vuotensa kodittomana, kuoli kadulle 67-vuotiaana

Julkaistu:

traaginen kohtalo
80-luvulla suosittu poplaulaja Colonel Abrams kuoli vain 67-vuotiaana.
Amerikkalainen poplaulaja Colonel Abrams kuoli 67-vuotiaana torstaina 24. marraskuuta. Useat kansainväliset mediat ovat uutisoineet Abramsin kuolemasta viime päivien aikana. Abramsin kuolema selvisi lehdistölle ystävän Facebook-päivityksen kautta.

Abramsia pidettiin tanssimusiikin edelläkävijänä. Hänen vuonna 1985 ilmestynyt kappaleensa Trapped oli iso hitti sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Kappaleella on musiikkipalvelu Spotifyssa vielä nykypäivänäkin satoja tuhansia kuuntelukertoja.

Sinkkuartistiuransa lisäksi Abrams esiintyi monissa kokoonpanoissa, kuten 70-luvulla 94 East -yhtyeessä ja 60-luvulla Conservative Manor -yhtyeessä. 94 East -yhtyeessä esiintyi ennen läpimurtoaan mukana myös Prince.

Metro-lehden mukaan Abrams syntyi Detroitissa, mutta muutti perheensä kanssa nuorena New Yorkiin. Lehden mukaan tähti halusi nuorena palavasti tehdä Motown-tyylistä musiikkia, mutta New Yorkiin muutettuaan hän alkoi opiskella erilaisia musiikkigenrejä.


Daily Mailin mukaan vuosi sitten selvisi, että Abrams elää New Yorkissa kodittomana. Abrams sairasti diabetesta, joka romahdutti hänen terveytensä viimeisinä aikoina. Laulajalla ei ollut sairausvakuutusta ja hän oli varaton, joten hän ei kyennyt hoitamaan sairauttaan.

Laulaja yritti kerätä rahaa nettisivun avulla, mutta se ei tuottanut toivottua tulosta. Abramsin muusikkoystävät puhuivat tämän puolesta julkisuudessa ja yrittivät auttaa häntä joukkorahoituksen saamisessa.Esimerkiksi muusikko Marshall Jefferson puhui avoimesti siitä, miten vaikeaa lahjakkaidenkaan muusikoiden on elättää itseään Yhdysvalloissa. Jefferson myös julkaisi osanoton Colonel Abramsin poistumisesta Twitterissä (twiitti yllä).

Kuuntele Abramsin Trapped-hitti alla olevalta Youtube-videolta.Jos video ei avaudu laitteellasi, löydät sen tästä linkistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt