Saapuuko rockjätti Foo Fighters Suomeen? Yhtye julkaisi mystisen vihjekuvan Facebookissa

Julkaistu:

konsertti
Yhtye julkaisi Facebook-sivullaan kuvan, jossa Suomen kohdalla sykkii punainen valo.
Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin kuuluva Foo Fighters on julkaissut Facebook-sivuillaan karttakuvan, jolla yhtye saattaa vihjailla saapuvansa pian konsertoimaan Suomeen.

Dave Grohlin luotsaama yhtye on julkaissut Facebookissa karttoja, joissa syttyy yksitellen niiden maiden tai kaupunkien kohdalla punainen valo, joihin yhtyeen kiertue saapuu ensi vuonna.

Tiistai-iltana sivulle ilmestyneessä kartassa Etelä-Suomessa sykkii myös punainen valo. Tämä viittaisi siihen, että yhtye saattaisi julkistaa pian keikan Suomessa.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yhtyeen keikkakalenterista löytyy tällä hetkellä konsertteja festivaaleilla Puolassa, Tanskassa, Belgiassa, Espanjassa ja Portugalissa. Tiistai-iltana julkaistussa kartassa myös nämä maat sykkivät punaisina.

Suomea ei ole vielä mainittu yhtyeen nettisivuilta löytyvässä kalenterissa, mutta mikäli aiemmat merkit pitävät paikkaansa, ilmestyy tieto uudesta konsertista pian sinne.

Moni suomalainen yhtyeen fani iloitsee Facebookissa mahdollisesta konsertista.

– Hellsinki Rock City, julistaa yksi iloisista faneista.

Foo Fightersin mysteerikuvan lisäksi konsertteja ja muita suurtapahtumia järjestävä Live Nation Suomi vihjailee Facebook-sivuillaan julkistavansa huomenna suuria uutisia rock-musiikin ystäville.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Psst! Sellasta vaan, että huomenna kannattaa olla klo 8.30 läsnä, sillä rock-henkisiä uutisia tiedossa, kuuluu Live Nationin julkaisu.

Foo Fighters on esiintynyt Suomessa aiemmin vuosina 2003, 2008 ja 2011.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt