Jaajo Linnonmaa pelästytti Cheekin ja Elastisen suorassa radiolähetyksessä – räppärit säikähtivät toden teolla: ”Mitä hiton jätkiä nää on?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jaajo Linnonmaa pelästytti Cheekin ja Elastisen suorassa radiolähetyksessä – räppärit säikähtivät toden teolla: ”Mitä hiton jätkiä nää on?”

Radio Suomipopin Aamulypsyssä kuultiin tänään yllättävä

29.11.2016 13:18

Radio Suomipopin Aamulypsyn kuuntelijat saattoivat tiistaiaamuna ihmetellä kuulemaansa, sillä aamushow’n vakiojuontajista paikalla ei ollut kuin Anni Hautala – Jaajo Linnonmaata ja Juha Perälää ei eetterissä kuultu.

Sen sijaan Hautalan seurana kello kuuden ja seitsemän välillä oli kaksi suomalaisille varsin tuttua miestä: Cheek ja Elastinen.

Aamulypsyn vallanneet suosikkiräppärit olivat ohjelmassa kertomassa tänään julkaistusta Sinuhe-singlestään ja Profeetat-yhteistyöprojektistaan. Ensi keväänä Cheek ja Elastinen nähdään myös ensimmäistä kertaa yhdessä täysimittaisten areenaspektaakkelien merkeissä, ja tulevilla keikoilla artistit esittävät biisejään sekä yhdessä että erikseen.

Miehet ja Anni juttelivat rauhassa siitä, millaista oli herätä niin aikaisin aamulla haastatteluun, kun yhtäkkiä he kaikki säikähtivät toden teolla.

– Seis, studioon Perälän kanssa varoittamatta ryntäävä Jaajo huutaa raivokkaasti.

Sekä Elastinen, Cheek että Hautala säikähtävät oikein kunnolla ja purskahtavat yllättyneeseen nauruun.

– Mä pelästyin, mitä hiton jätkiä nää on, räppärit nauravat yhteen ääneen.

Säikähdyksestä toivuttuaan koko konkkaronkka jatkoi hetken aikaa jutusteluaan, jonka jälkeen Jaajo passitti kiireiset miehet jatkamaan työntäyteistä päiväänsä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?