IS X Factor -studiolla paikan päällä: Fanit jonottivat tunteja ulkona – näin Saaran menestystä kommentoitiin - Viihde - Ilta-Sanomat

IS X Factor -studiolla paikan päällä: Fanit jonottivat tunteja ulkona – näin Saaran menestystä kommentoitiin

IS on tänä iltana paikan päällä X Factor -studiolla Lontoossa.

27.11.2016 21:39

Tänä iltana Britannian X Factor -laulukilpailussa selviää, pääseekö Saara Aalto neljän parhaan joukkoon. Ilta-Sanomat jututti yleisöön jonottavia ihmisiä pimenevässä Lontoon illassa Wembleyn Fountain Studion edustalla.

Lämpötila on laskenut kahdeksaan, ja vilpoinen koillistuuli hytisytti noin kolmeakymmentä jonottajaa, kun saavuimme paikalle ennen kolmea iltapäivällä.

Juttelimme jonon kärjessä olevien Carol Wattsin, 38, ja Sineadin, 31, kanssa. Watts istui ammattijonottajan ottein punaisella retkituolilla. Hän on ollut aikaisemminkin X Factorin yleisössä, viimeksikin hän pääsi istumaan suoraan Simon Cowellin taakse.

– Matt Terryllä on todella hyvä ääni. Tykkään 5 After Midnightista, mutta tykkään myös Saarasta, Carol kommentoi.

– Hän on todella uniikki, Sinead puolestaan tuumi.

Tältä studiolla näyttää sisällä. Studio on todella paljon pienempi kuin miltä televisiossa näyttää. Istumapaikkoja on IS:n arvion mukaan noin 700.­

Kaksikko kertoo saapuneensa jonoon jo puolen päivän aikaan.

Cambridgesta paikalle tullut Sinead kannattaa Saara Aaltoa. Hän on ensikertalainen show'n yleisössä ja joutuikin turvautumaan Wattsin apuun jonotuksessa - hän sai tältä mustan jätesäkin istuinalustakseen.

Katso video X Factor -yleisön jonosta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?