Loukkaantunut alppikaunotar Lindsey Vonn kuntouttaa itseään rohkeasti pienissä bikineissä – ”Vahva on uusi kaunis” - Viihde - Ilta-Sanomat

Loukkaantunut alppikaunotar Lindsey Vonn kuntouttaa itseään rohkeasti pienissä bikineissä – ”Vahva on uusi kaunis”

Alppihiihtäjä loukkaantui pahasti harjoituksissa vain reilut kaksi viikkoa sitten, mutta treenaa jo itseään takaisin kuntoon.

27.11.2016 14:14

Alppitähti Lindsey Vonn, 32, tekee parhaillaan kovasti töitä päästäkseen takaisin huippukuntoon. Vonn loukkasi taannoin kätensä pahasti.

Hän ilmoitti marraskuun alkupuolella Facebook-sivuillaan, että hänen oikean kätensä olkaluu murtui Copper Mountainin harjoituksissa tapahtuneen kaatumisen yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Laskija julkaisi myös karun kuvan olkavarressaan olevasta leikkausarvesta. Hän myönsi olevansa ”enemmän kuin turhautunut” tilanteeseen. Nyt turhautuminen vaikuttaa kuitenkin vaihtuneen määrätietoiseen kuntoutukseen.

Tuoreimmassa Instagram-kuvassaan Vonn treenaa kättään uima-altaassa yllään mustat, pienet bikinit. Näyttävä kaunotar ihmettelee kuvan yhteydessä, ettei kiitospäivän ateria näy hänen vartalossaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ärsyyntynyt, etten ollut kisaamassa tänä viikonloppuna, mutta käteni on menossa parempaan suuntaan ja teen niin paljon työtä kuin pystyn. Yksi pieni askel kerrallaan.

– Olen järkyttynyt, ettei minulle ole valtavaa vatsaa syötyäni niin paljon kalkkunaa eilisiltana, Vonn vitsailee ja lisännyt perään vahva on uusi kaunis -aihetunnisteen.

Kuvan kommenteissa lähetetään tsemppitoivotuksia Vonnille, ja myös äimistellään hänen valtavaa motivaatiotaan.

– 19 päivää murtuneesta olkaluusta ja nostat rautaa? Tuo on omistautumista, Lindsey, yksi kommentoijista ylistää.

– Mahtavaa, että edistyt, hiihtosirkus ei ole sama ilman sinua, toinen intoilee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?