Saara Aalto paljastaa: Pahin kilpakumppani Honey G ei viihdy muiden X Factor -kisaajien seurassa – ”Me ikinä nähdä häntä talossa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto paljastaa: Pahin kilpakumppani Honey G ei viihdy muiden X Factor -kisaajien seurassa – ”Me ikinä nähdä häntä talossa”

Luksusluokan X Factor -talossa väki on vähentynyt, mutta tunnelma tiivistynyt.

Saara Aalto riemuitsi railakkaasti kuultuaan päässeensä jatkoon viime sunnuntain lähetyksessä.­

26.11.2016 16:18

Britannian X Factorin luksustalo Lontoon Hadley Woodissa hiljeni sunnuntaina entisestään, kun Ryan Lawrie putosi pelistä ja kisassa on mukana enää neljä laulajaa ja yksi lauluyhtye. Väki on vähentynyt lähes kahdestakymmenestä X Factor -finalistista seitsemään.

– Kyllä talo on muuttunut rauhallisemmaksi, mikä on minulle kiva asia. Nyt minulla on oma huone, jossa nukun ja voin olla omassa rauhassani. Toimii paremmin tällaiselle vanhemmalle suomalaiselle ihmiselle, nauraa Saara Aalto, 29.

Kilpailijoiden talo.­

Aalto on aikaisemmin hieman jopa kärsinyt talon eläväisyydestä, kun iso joukko brittinuoria, joista osa pääsi asumaan kenties ensi kertaa ”omilleen”, ei meinannut rauhoittua. Omakotitalossaan Järvenpäässä asuva Aalto taas on tottunut omaan rauhaan ja tilaan.

Vähenevä porukka tarkoittaa tunnelman tiivistymistä. Talossa asuu nyt kolme 5 After Midnight -bändin jäsentä, poikien joukkueen ennakkosuosikki Matt Terry ja tyttöjen ennakkosuosikki Emily Middlemas sekä lontoolaisräppäri Honey G ja Saara Aalto.

– Nyt kun meitä on näin vähän, niin se on lähentänyt talossa kaikkia. Jos yksi läheisin pitäisi valita, niin se on 5 After Midnightin Kieran. Hänen kanssa olen eniten jutellut ja ollut kaikista läheisimmissä väleissä, kertoo Aalto.

X Factorissa nähtiin tällä kaudella romanssi kilpailijoiden kesken, kun nuori skotlantilaispari Emily Middlemas, 18, ja sunnuntaina pudonnut Ryan Lawrie, 20, pääsivät molemmat finalistien joukkoon. He ovat Daily Mailin tietojen mukaan seurustelleet jo noin yhdeksän kuukautta, vaikka tapasivatkin muutama vuosi aiemmin.

X Factor -talossa myös asuva Emily Middlemas, 18, on Saara Aallolle kuin pikkusisko.­

– Emily on minulle kuin pikkusisko ja huolehdin hänestä. Nyt varsinkin, kun Ryan tippui, sanoo Aalto.

– He ovat olleet todella paljon kahdestaan ja jopa eristäytyneet vähän meistä muista. Nyt kun Ryan lähti, niin Emily on varmasti tosi surullinen ja yksinäinen, joten aion olla hänelle sellaisena siskona, että hänellä olisi hyvä olla, Aalto vakuuttaa.

Sunnuntain tuloslähetyksessä vähiten ääniä saaneet Honey G ja Ryan Lawrie päätyivät sing off -tilanteeseen, jossa he joutuivat esittämään uudet kappaleet vakuuttaakseen tuomarit jatkopaikastaan. Lontoolaisräppärin vuoron tullessa hän asteli lavalle nyrkit pystyssä vakavin kasvoin.

Kasvot pysyivät tuimina koko esityksen ajan ja vielä räppäyksen päätyttyä. Honey G:tä on pidetty kisan huumoriartistina, mutta itse hän vaikuttaa kilpailevan haudan vakavissaan. Honey G:stä, eli Anna Georgette Gilfordista, 35, on vaikea ottaa selvää tv-ruudun välityksellä mikä hän on naisiaan.

Saara Aalto viihtyy nyt X Factori -kisan luksustalossa paremmin, kun hän on väen vähentyessä saanut käyttöönsä oman huoneen.­

– Ei mekään oikeastaan saada otetta häneen. Hän on tosi paljon omassa huoneessaan ja eikä me ikinä nähdä häntä talossa, mutta siellä hän on, paljastaa Aalto.

Syyksi Aalto epäilee, että Honey G:n on harjoiteltava todella paljon esityksiään.

– Hän treenaa tosi paljon. Hän ottaa paljon treeniaikaa, koska biisit ovat varmaan aika haastavia ja niissä on paljon lyriikoita. Hän ei ole ehkä tottunut treenaamaan uusia biisejä, joten se vaatii paljon aikaa, pohtii Aalto.

– Se on myös tosi kunnioitettavaa, että hän tekee niin paljon töitä. Hän on tosi paljon huoneessaan ja treenaa tekstejä.

Honey G:n kasvot olivat viime sunnuntaina todella jännittyneet, kun tuomarit perustelivat valintojansa jatkoon menijästä ja hänen tuuletukset olivat jopa hurjat ja maskuliiniset, kun tuomarit toinen toisensa jälkeen Nicole Scherzingeriä lukuun ottamatta päästivät hänet jatkoon.

– Hän on todella tosissaan kisassa mukana, Aalto sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?