Jennifer Aniston mokaili Lontoossa: puhui seksileluista lasten edessä ja vilautti liikaa minimekossaan

Julkaistu:

hups
Frendit-tähti Jennifer Anistonin Lontoon-reissu ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan.
Jennifer Aniston osallistui maanantai-iltana BBC:llä suorana esitettyyn The One Show’hun.

Paikalla kuvauksissa oli liveyleisö, jossa oli mukana kehitysvammaisia lapsia.


Frendit-sarjasta tuttu näyttelijätär oli mainostamassa ohjelmassa uutta elokuvaansa Office Christmas Party ja juontaja Alex Jones kysyikin häneltä, että millainen Jennifer on työkaverina. Onko hän kuten uraansa keskittynyt Rachel Frendeissä vai kuten seksiriippuvainen hammaslääkäri Julia Harris Kaameat pomot -elokuvassa?

– Hän on herttainen ja uskomaton, mutta positiivisella tavalla hän on myös pomo, Aniston puhui itsestään kolmannessa persoonassa.

– Kuitenkin ilman seksileluja, hän jatkoi.


Twitterin käyttäjät bongasivat välittömästi naisen kommentin ja tarttuivat siihen twiiteissään.

– Jennifer Aniston mainitsi juuri ”seksilelut” kehitysvammaisten lasten edessä. Todella noloa! eräskin katsoja kommentoi.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mokailut Lontoossa eivät kuitenkaan jääneet siihen.

Myöhemmin samana iltana Aniston saapui takaisin hotellilleen illanvieton jälkeen. Mustaan pikkumekkoon, verkkosukkahousuihin, pitkiin saapikkaisiin ja mustaan takkiin pukeutunut kaunotar oli juuri nousemassa ulos autosta, kun valokuvaajat yllättivät hänet.


Pikkumekko oli noussut automatkalla tavallistakin ylemmäs ja kuvaajat onnistuivat tallentamaan kameroilleen melkoisen vilautuksen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt