Tunnistaisitko? Gilmoren tytöt -suosikkisarjan teinistä kasvoi upea kaunotar – Vanessa, 24, säteili punaisella matolla - Viihde - Ilta-Sanomat

Tunnistaisitko? Gilmoren tytöt -suosikkisarjan teinistä kasvoi upea kaunotar – Vanessa, 24, säteili punaisella matolla

Luken tytärtä April Nardinia Gilmoren tytöissä näytellyt Vanessa Marano käänsi katseet sarjan paluujaksojen ensi-iltatilaisuudessa.

April Nardinia näytellyt Vanessa Marano oli Gilmoren tyttöjen alkuperäisen sarjan aikaan 13-vuotias.­

23.11.2016 8:23

Vuosina 2000–2007 esitetyn suosikkisarjan Gilmoren tyttöjen fanit saavat pian nähtäväkseen neljä uutta jaksoa. Tammikuussa paljastettiin, että Gilmore Girls – A Year in the Life -nimeä kantava neliosainen Netflix-sarja on tekeillä, ja se tulee palveluun 25. marraskuuta.

Sarjan ensi-ilta järjestettiin jo viime viikonloppuna Yhdysvalloissa Kaliforniassa. Sarjan tähdet poseerasivat kuvaajille punaisella matolla, ja päätähdet Lauren Graham, Alexis Bledel ja Kelly Bishop eivät näyttäneet muuttuneen juuri lainkaan.

Kelly Bishop, Alexis Bledel ja Lauren Graham poseerasivat Netflix-sarjan punaisen maton tilaisuudessa.­

Sen sijaan Lorelain suuren rakkauden Luke Danesin (Scott Patterson) tytärtä April Nardinia näytelleestä Vanessa Maranosta, 24, on kuoriutunut vuosien varrella melkoinen kaunotar.

Marano tuli mukaan sarjaan sen viidennellä kaudella syksyllä 2005 ollessaan 13-vuotias. Maranon roolihahmo oli koulua rakastava teinityttö, joka käytti silmälaseja ja jonka hiukset olivat kiharat. Hahmo ei ollut sarjan fanien keskuudessa kovinkaan pidetty, sillä April oli yksi syy Luken ja Lorelain välirikkoon.

April Nardini ilmesti Gilmoren tyttöihin etsiessään biologista isäänsä kouluprojektin tiimoilta.­

Vanessa Marano kommentoi asiaa sarjan ensi-illassa Vulture-sivustolle. Häneltä kysyttiin, miltä moinen viha tuntui nuorella iällä.

– Upealta, hän vastasi sarkastisesti.

– Ei, se ei ollut mahtavaa, mutta samaan aikaan oudolla tavalla minusta tuntuu, että oli oikeastaan aika hienoa, että niin tapahtui. Uskon, että se opettaa käsittelemään kritiikkiä jo aikaisin. Ja se voi olla teinille huono tai hyvä asia, hän pohti.

Marano kuvaili olleensa innoissaan siitä, että sai olla mukana rakastamassaan sarjassa. Myöhemmin uralla saatu negatiivinen palaute ei myöskään ole enää hetkauttanut Maranoa.

Marano on näytellyt myös muun muassa Ilman johtolankaa- ja Dexter-tv-sarjoissa.

Netflix-sarja muodostuu siis neljästä osasta, joissa käydään läpi ohjelman rakastettujen hahmojen elämää yhden vuoden ajalta. Mukana ovat lähes kaikki sarjan hahmot, ja se keskittyy luonnollisesti päähenkilöiden eli Rory Gilmoren (Alexis Bledel) ja Lorelai Gilmoren (Lauren Graham) elämien ympärille.

Jatko-osien juonesta tiedetään ainakin se, että Lorelain äidin Emilyn (Kelly Bishop) puoliso Richard on kuollut, ja päähahmot yrittävät selvitä surusta.

90 minuutin mittaisissa jaksoissa edetään vuodenaikojen mukaan, ja liikutaan sarjan faneille tutuissa maisemissa niin Dragonfly Inn -majatalossa, Luken kuppilassa kuin Roryn ja Lorelain kotitalossakin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?