Lepoon määrätty Aku Hirviniemi pysyy poissa julkisuudesta lähes vuoden – palaa ruutuun syksyllä 2017

Nelonen tiedottaa, että näyttelijä Aku Hirviniemi siirtyy MTV3-kanavalta Neloselle.

Aku Hirviniemi siirtyy Neloskanavalle ensi vuonna.

22.11.2016 11:00

Putous-, Posse- ja Kingi-ohjelmia jo vuosia MTV3-kanavalla tähdittänyt suosittu näyttelijä Aku Hirviniemi siirtyy ensi syksynä Neloskanavalle. Nelosen tiedotteen mukaan Hirviniemi tulee juontamaan kanavalla omaa uutta viihdeohjelmaansa.

Hirviniemi perusteli päätöstään sillä, että haluaa tehdä jotain uutta.

– Nelonen tarjosi kiinnostavan mahdollisuuden tehdä jotain suurta ja älyvapaata. Nelonen Median eri kanavat kokonaisuutena tarjoavat kiinnostavan lähtökohdan ison viihteen tekemiseen, hän kommentoi tiedotteen välityksellä.

Aku Hirviniemi (kuvassa toinen oikealla) oli mukana Possen kaikilla kolmella tuotantokaudella. Hän joutui jättämään tämän syksyn loput lähetykset väliin, koska lääkäri määräsi hänet lepoon.

Aku Hirviniemi on tähdittänyt tänä syksynä lukuisia produktioita: Hän on mukana Tuntematon sotilas - ja Luokkakokous 2 -elokuvissa sekä Posse- ja Aku ja 7 ihmettä -tv-sarjoissa.

Sami Hedberg, Jaajo Linnonmaa ja Aku Hirviniemi tähdittävät Luokkakokous-elokuvia.

Lokakuussa selvisi, että työmäärä on uuvuttanut Hirviniemen ja lääkäri on määrännyt hänet täyslepoon. Hän jäi tuolloin pois Possen lopuista syksyn lähetyksistä.

Hirviniemi ei vastannut lainkaan IS:n haastattelupyyntöön. Nelosen tiedotteesta selvisi, että Hirviniemi aikoo pysytellä poissa julkisuudesta koko ensi kevään ja kesän ajan.

– Viime vuodet ovat olleet todella kiireisiä ja nyt oli oikea hetki ottaa lepoa ja etäisyyttä. Keväällä haetaan vielä vauhtia ja syksyllä on mahtavaa päästä tekemään uusia juttuja. Nyt jo kuplii päästä tekemään mutta maltetaan nyt vielä hetki, Hirviniemi sanoo tiedotteessa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?