Huippumalli imitoi Melania Trumpia tv-gaalassa – esitys tyrmättiin rasistisena: ”Maahanmuuttajaäitisi on varmasti ylpeä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippumalli imitoi Melania Trumpia tv-gaalassa – esitys tyrmättiin rasistisena: ”Maahanmuuttajaäitisi on varmasti ylpeä”

Malli Gigi Hadidin imitaatio Melania Trumpista ei vakuuttanut kaikkia amerikkalaisia tv-katsojia.

21.11.2016 14:18

Amerikkalaismalli Gigi Hadidin imitaatio Melania Trumpista on nostattanut somemyrskyn, uutisoi brittilehti Daily Mail. Hadid juonsi yhdessä näyttelijä-koomikko Jay Pharoahin kanssa American Music Awards -gaalaa sunnuntai-iltana.

Lyhyessä ja pisteliäässä esityksessään Hadid imitoi Yhdysvaltain seuraavan presidentin Donald Trumpin vaimoa Melania Trumpia. Imitaatiossaan Hadid viittaa Melania Trumpin heinäkuussa pitämään kohupuheeseen, joka oli plagioitu Michelle Obaman puheesta vuodelta 2008.

  • Esitys alla:

Gigi Hadid doing an impression of Melania Trump while hosting the American Music Awards. #AMAs pic.twitter.com/kN1e5RbmQt— Shady Music Facts (@TheFactsOfShade) 21. marraskuuta 2016

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Esityksensä aikana Hadid siristi silmiään ja mutristi huuliaan näyttääkseen Melania Trumpilta ennen kuin alkoi puhua itäeurooppalaista aksenttia matkien.

– Rakastan miestäni, presidentti Barack Obamaa. Ja lapsiamme Sashaa ja Maliaa, Gigi Hadid vitsaili.

Model #GigiHadid (with no acting abilities) made a national fool of herself, mocking #MelaniaTrump. Let's see her impersonate #MichelleObama— Bud Meyers (@BudMeyers99) 21. marraskuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kaikki gaalaa katsoneet eivät olleet vakuuttuneita Hadidin imitaatiosta. Twitterissä esitystä haukuttiin rasistiseksi ja Hadidin käskettiin pysyä mallintöiden parissa. Esityksen kuvailtiin myös aiheuttavan myötähäpeää.

– Melania Trump on pian Yhdysvaltain ensimmäinen nainen. Tämä oli kaikkien aikojen epäkunnioittavin teko, eräs twiittaaja totesi.

  • Alla olevalla videolla tietoa Melania Trumpin puheesta, joka oli plagioitu Michelle Obamalta:

Hadidille myös todettiin, että ehkä hänen olisi parempi lähteä maasta, jos hän ei arvosta Yhdysvaltain presidentin perhettä.

– Hauskaahan tässä on se, että jos Melania olisi tummaihoinen, hän (Gigi) ei uskaltaisi imitoida häntä, eräs twiittaaja totesi.

– Malli Gigi Hadid, jolla ei ole lainkaan näyttelijänlahjoja, teki itsestään pellen pilkkaamalla Melania Trumpia. Jospa hän esittäisi myös Michelle Obamaa, eräässä twiitissä todetaan.

What were you thinking. So disrespectful and unkind #GigiHadid— Angelina Jones (@Caring_bear) 21. marraskuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Mitä oikein ajattelit? Niin epäkunnioittavaa ja tylyä, yhdessä twiitissä tuomitaan.

Twitterissä myös todettiin esityksen olevan rasistinen ja huomautettiin, että Hadidin omat vanhemmat ovat maahanmuuttajataustaisia. Kaliforniassa syntyneen Gigin äiti, malli Yolanda Foster, on kotoisin Alankomaista, kun taas Gigin isä Mohamed Hadid on palestiinalaista syntyperää.

– Gigi Hadid, sinun äitisi on maahanmuuttaja! Olen varma, että hän on erittäin ylpeä halventavasta esityksestäsi! No ei ole! Eräässä twiitissä tylytetään.

#GigiHadid making fun of #MelaniaTrump... like her own parents aren't immigrants to this country?🤔 #hypocrite #intolerance— knh (@knh986) 21. marraskuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Myös Donald Trumpia pilkattiin

Gaalan toinen juontaja koomikko-näyttelijä Jay Pharoah esitti myös oman imitaationsa Donald Trumpista. Hän yhdisti esitykseensä amerikkalaislaulaja Bruno Marsin, joka esiintyi gaalassa.

– Rakastan Bruno Marsia. En tiedä, minkä värinen hän on, siispä en voi karkottaa häntä. Hän näyttää aivan Viidakkokirjan Mowglilta. Kuulkaa kaikki, rakastan Uptown Funk -kappaletta, se kertoi minusta. Kappaleen nimi oli alun perin Uptown Trump, Pharoah sanoi matkien Trumpin käsien heiluttelua ja ilmeitä.

  • Esitys alla:

Jay Pharoah opened the #AMAs with a great Donald Trump impression. Who knew Trump loved Bruno Mars? pic.twitter.com/75qt3z02rM— Hardys® (@HardysMedia) 21. marraskuuta 2016

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Donald ja Melania Trump eivät ole ainakaan vielä kommentoineet esityksiä julkisesti. On mahdollista, että ainakin Donald Trump ottaa pilkkaan kantaa Twitterissä. Viimeksi Trump twiittasi sunnuntaina, kun hänestä oli vitsailtu Saturday Night Live -ohjelmassa.

– Katsoin Saturday Night Liveä. Se on todella yksipuolinen ja ennakkoluuloinen show, jossa ei ole mitään hauskaa, Trump twiittasi.

I watched parts of @nbcsnl Saturday Night Live last night. It is a totally one-sided, biased show - nothing funny at all. Equal time for us?— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 20. marraskuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?