Miss Suomi Shirly Karvinen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan lihaksikkaan rakkaansa kanssa – ”Vain onnellisia päiviä”

Julkaistu:

ihmissuhteet
Missikaunotar Shirly Karvinen hempeilee Instagramissa yhdessä tv:stä tutun Vertti Harjuniemen kanssa.
Miss Suomeksi viime toukokuussa kruunattu Shirly Karvinen julkaisi Instagramissa ensimmäisen yhteiskuvan uuden miesystävänsä, tv:stä tutun Vertti Harjuniemen kanssa. Hempeässä mustavalkoisessa valokuvassa Vertti painaa suukon Shirlyn kutreille.

– Vain onnellisia päiviä hänen kanssaan, Shirly on kirjoittanut kuvatekstiksi lisäten hashtagin me.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Vertti on vastannut Shirlyn kuvaan kommenttiosiossa useilla sydänhymiöillä. Muutama viikko sitten Vertti julkaisi kaksikosta Instagramissa ensimmäisen yhteiskuvan. Tuolloin Shirly kertoi Ilta-Sanomille kaksikon tutustuneen yhteisten ystäviensä kautta.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Palomiehenä ja personal trainerina työskentelevä Vertti on nähty ohjelmissa Jutan ja Vertin supersinkkudieetti sekä Bull vs. Vertti. Vertti on Jari ”Bull” Mentulan hyvä ystävä ja hän toimi myös Mentulan bestamanina viime kesänä.

Shirly vihjasi tuoreesta suhteestaan ensimmäisen kerran IS:lle jo lokakuun puolivälissä Kello-ja kultasepänliike Westerbackin ja Longinesin Helsinki Horse Show -ennakkojuhlassa.


Parhaillaan missikaunotar valmistautuu ensi vuoden alussa järjestettäviin Miss Universum -kisoihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt