Suomalaisen Saran, 20, ”valheellinen” peppukuva nousi otsikoihin maailmalla – paljastaa uimapuvussa, kuinka luoda illuusio pyöreistä pakaroista - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalaisen Saran, 20, ”valheellinen” peppukuva nousi otsikoihin maailmalla – paljastaa uimapuvussa, kuinka luoda illuusio pyöreistä pakaroista

Turusta kotoisin olevan Sara Puhton Instagramissa julkaisema uimapukukuva on kiinnittänyt huomiota maailmalla. Kuvassa Puhto esittelee, kuinka helposti luo illuusion pyöreistä pakaroista.

21.11.2016 11:47

Turusta kotoisin olevan, mutta Singaporessa parhaillaan asuvan, kauneusbloggaaja Sara Puhton julkaisemat Instagram-kuvat ovat nousseet otsikoihin kansainvälisissä medioissa. Puhton ”valheelllisesta peppukuvasta” on kirjoitettu muun muassa Huffington Postissa, Elite Dailyssa, Expressenissä ja Aftonbladetissa. Suomessa Puhton kuvasta ensimmäisenä kirjoitti MTV.

20-vuotias Puhto julkaisi lähes 35 000 seuraajalleen Instagramissa itsestään kuvaparin uimapuvussa. Kuvien tarkoituksena on näyttää, kuinka helposti illuusio muhkeammasta takapuolesta voidaan luoda.

– Tässä peppuni sekä normaalissa selkä suorassa -asennossa sekä ”peppuposeerauksessa”, Puhto on kirjoittanut englanninkieliseen kuvatekstiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Elämme maailmassa, jossa ihaillaan Kardashianien takapuolia. Siksi on tärkeää muistaa, etteivät sellaiset kuvat ole aina todellisuutta. Heidän takapuolensa eivät aina näytä yhtä suurilta joka kulmasta. Sama koskee Instagram-kuvia. Näemme näitä kuvia ja ajattelemme, ettemme ikinä voi itse saada yhtä paljon lihasta tai laihtua yhtä paljon, mutta on tärkeää muistaa, että kuka tahansa voi saavuttaa saman kovalla työllä ja päättäväisyydellä.

Sara Puhto kirjoittaa Instagramissa, että nykyään eletään maailmassa, jossa ihaillaan Kardashianien takapuolia. Valokuvassa Kardashianin klaanin tunnetuin jäsen Kim Kardashian viime elokuussa. Myös Kimin siskot Khloé, Kourtney ja Kylie ovat tunnettuja muhkeista muodoistaan. Ainoastaan mallina uraa luova Kendall-sisko on kurvikkaita siskojaan hieman kurvittomampi.­

Puhto kehottaa ihmisiä olemaan vertaamatta poseerauskuvia omiin ”arkipäiväisiin vartaloihinsa.”

– Kuvia voi pitää motivaationa, mutta niihin ei pidä jumittua. Valokuvat eivät ole todellisuutta, Puhto päättää tekstinsä.

Puhto on julkaissut myös useita muita valokuvia Instagramissa, joissa paljastaa, kuinka kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Näillä Saran julkaisemilla valokuvilla on kahden tunnin aikaero:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Sara esittelee, kuinka timmikin vatsa näyttää erilaiselta istuma-asennossa:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Vaa’an numerot eivät aina kerro kaikkea:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?