Anni Uusivirta poseeraa viettelevissä alusvaatteissa: ”Pitsi on seksikkäitä hetkiä varten”

Julkaistu:

Alusvaatteet
Malli Anni Uusivirta esittelee Ilta-Sanomien kuvissa talven juhlakauden alusvaatemuotia.
Mallin ja vuoden 2011 Miss Suomi -finaalista tutun Anni Uusivirran, 30, mielestä alusvaatteissa tärkeintä on mukavuus ja se että ne sopivat tilanteeseen.

– Peruskäyttöön tärkeintä on käytännöllisyys, että alusvaatteet tukevat sieltä, mistä pitää tukea ja pitävät paikat paikoillaan.

– Jos menen salille, en tietenkään laita ylleni mitään pitsijuttuja. Jos haluan näyttää seksikkäältä ja tuntea oloni seksikkääksi, niin silloin pitsit kuuluvat asiaan. Alusvaatteissa minulta löytyy sekä mummomalleja että vähän rajumpia malleja. Kaikkea löytyy, kunhan on tilanteeseen sopivat alusvaatteet.


Kolme vuotta Dubaissa asunut Uusivirta kiittelee Suomen alusvaatetarjontaa hyväksi Arabiemiraatteihin verrattuna.

– Vaikka en itse tarvitsekaan erikoiskokoja, olen huomannut, että Suomessa on parempi tarjonta. Ainakin omaan silmääni on pistänyt, että Suomessa on enemmän tarjolla alusvaatteita myös isommille naisille.


Uusivirta ei itse tykkää törsätä alusvaatteisiin isoja summia.

– Merkkiliiveihin ja -alushousuihin voisi käyttää vaikka kuinka pal­j­on rahaa, mikä on hullua, koska yleensä kukaan ei näe alusvaatteita.

Uusivirta ei itse arkikäytössä suuremmin välitä siitä, sopivatko rintaliivit ja alushousut keskenään yhteen.

– Peruspukeutumisessa alusvaatteiden yhteen sopimisella ei ole väliä. Jos lähden ulos, niin haluan aloittaa ihan alusvaatteista lähtien, että ne ovat ihan match ja match.


– Hienoja alusvaatteita en kuluta ihan peruskäytössä, vaan varaan hienoja hetkiä varten. Arkisin valitsen vaatekaapista sen, mitä ekana käteen tarttuu. Kiireessä katson vain, että alusvaatteet menevät oikein päin päälle ja ovat puhtaita, se riittää, Uusivirta sanoo ja nauraa.

Uusivirran mielestä on söpöä ja suloista, kun miehet esimerkiksi jouluisin ostavat puolisoilleen lahjaksi alusvaatteita.

– He varmaan valitsevat ne seksikkäimmät alusvaatteet, mutta en ole varma, osaavatko miehet ostaa naisille oikean kokoisia alusvaatteita.


– Alusvaatteet ovat hyvä lahja, mutta eivät mikään hirveän helppo lahja ostaa. Itsekin kun ostan alusvaatteita, niin sovittamiseen menee oma aikansa. Kaikissa joululahjoissa ajatus on tärkeintä, mutta onhan se kiva, että lahjoista on jotain hyötyä.

Punaiset alusvaatteet Change, Body Bik Bok, Harmaat alusvaatteet Lindex, Korut Glitter ja Ibero, kengät Tamaris ja Zalando.Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt