Viihde

Kokkisota palaa televisioon – uudessa versiossa nähdään tuttuja julkkiskokkeja

Julkaistu:

kokkisota palaa
MTV3-kanavan suosikkiohjelma Kokkisota palaa televisioon uusien kokkien ja tutun juontajan johdolla.
MTV3-kanava tiedotti syksyllä, että 90-luvun suosikkiohjelma Kokkisota palaa televisioon. Ohjelma nähdään televisiossa ensi keväänä.

Torstaina kanava tiedotti suosikkiohjelmassa keväällä nähtävät kokit sekä juontajan. Ohjelmaa juontaa keväälläkin Sikke Sumari, joka juonsi ohjelmaa myös aiemmin.

– Tämä on ihan mahtava juttu! Ihana palata hyväksi havaittuun formaattiin. Uudet kokit ovat ohjelman jännitysmomentti. Mitä he osaavat, kun laitetaan kamerat pyörimään ja pitää yllätyskassista tehdä herkullista ruokaa nopeasti. Eikä riitä, että osaa kokata, pitää olla myös viihdyttävä, Sumari kertoi MTV:n tiedotteessa.

Kokkeina ohjelmassa nähdään Serko Rantanen, Pipsa Hurmerinta, Antto Melasniemi, Teemu Laurell, Tommi Tuominen ja Kari Aihinen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

MTV:n mukaan juontajan ja kahden kokin lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään kaksi vierasta, jotka tuovat kokeille mukanaan yllätysaineksia päivän kokkausta varten.

Kokkisota tuli televisiosta vuosina 1996–2004. Kahdenkymmenen minuutin jaksoissa kaksi kokkijoukkuetta laittoivat kilvan ruokaa.

Kokkisota nosti kansan tuntemiksi monia julkkiskokkeja, kuten Harri Syrjäsen, Markus Maulavirran, Jyrki Sukulan ja Hans Välimäen. Heistä ketään ei uudessa Kokkisodassa mukana nähdä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt