Jo neljäs nuori luovuttaa Jyrki Sukulan tv-ohjelmassa – Sukula tyrmistyy lusmuilusta: ”Olen helvetin pettynyt” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jo neljäs nuori luovuttaa Jyrki Sukulan tv-ohjelmassa – Sukula tyrmistyy lusmuilusta: ”Olen helvetin pettynyt”

Jyrki Sukula joutuu kriisipalaveriin 18-vuotiaan Juulian reputettua työharjoittelunsa.

16.11.2016 19:46

Sukulan suojattien kahdeksannessa jaksossa Jyrki Sukula kutsutaan kriisipalaveriin selvittämään 18-vuotiaan Juulian keskeytynyttä työharjoittelua.

Juulian esimies kertoo, että nuorelle naiselle on kertynyt niin vähän työtunteja, ettei tämän työharjoittelua voida hyväksyä suoritetuksi.

Juulia on ollut sairauslomalla, mutta kun häntä on yritetty tavoitella, naista on ollut vaikea saada kiinni.

Oharit harmittavat esimiestä, sillä Juuliassa olisi ollut hänen mielestään paljon potentiaalia.

Jyrki Sukula ei ole uskoa korviaan kuullessaan Juulian keskeyttäneen työharjoittelunsa.

– Alku meni ihan hyvin, mutta sitten kaikki meni päin persettä. Mun kaveri kuoli ennen kahta vikaa viikkoa, se sotki kaiken. En mä nyt masentunut, mutta olen ollut yksin kotona tekemättä mitään, Juulia kertoo Sukulalle.

Juulia ei oikein itsekään vaikuta osaavan vastata siihen kysymykseen, että miksi hän ei vastannut lukuisiin yhteydenottoihin.

– Mä en heti puhu kaikista mun asioista vaan yritän itse selvitellä niitä päässäni. Mutta sitten tulee piste, että on pakko puhua jollekulle, Juulia kertoo.

Sukula sanoo olevansa Juuliaan erittäin pettynyt.

– Viimeisenä odotin, että juuri sä lipeät tästä hommasta. Mä olen sanalla sanoen helvetin pettynyt – suhun! Kaikella kunnioituksella, mutta on se käsittämätöntä, ettei aikuinen ihminen pysty ton verran ottamaan vastuuta. Näin ei vain toimita, Jyrki sanoo.

Sukulan suojatit keskiviikkoisin kello 21 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?