Seksinpuutteesta kärsivät ruotsalaiset kaunottaret sättivät tosi-tv:ssä pihtaavia miehiä: ”Pahempia kuin nunnat” - Viihde - Ilta-Sanomat

Seksinpuutteesta kärsivät ruotsalaiset kaunottaret sättivät tosi-tv:ssä pihtaavia miehiä: ”Pahempia kuin nunnat”

Ruotsin Paratiisihotellin naiset ovat verranneet hotellin menon olevan yhtä villiä kuin elämän nunnaluostarissa.

16.11.2016 18:55

Ruotsissa huippusuosittu Paratiisihotelli-tosi-tv-ohjelma on viihtynyt otsikoissa vuodesta toiseen etenkin kilpailijoiden lemmenleikkien takia. Expressen-lehti kuitenkin kertoo ruotsalaisten tv-katsojien olevan kuitenkin nyt ihmeissään, sillä Paratiisihotellin uudella, parhaillaan tv:ssä esitettävällä kaudella kilpailijoiden sänkypuuhat ovat jääneet hyvin vähäiseksi.

Seksin vähyys harmittaa etenkin Paratiisihotellin naiskilpailijoita, jotka ovat harmitelleet ohjelmassa miesten ”pihtaavan” seksiä.

– Miehet täällä ovat pahempia kuin nunnat! He eivät vaikuta olevan ollenkaan kiinnostuneita naisista, kilpailija Claudia Tahvanainen tuhahteli kameroiden edessä Paratiisihotellissa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Expressen-lehti kuvailee Paratiisihotellin kauden olevan kaikkien aikojen kuivin ja seksittömin.

– Makuuhuoneissa on käyttäydytty siistimmin, eivätkä peitot ole heiluneet. Seksin puute turhauttaa naiskilpailijoita, Exprressen-lehti kuvailee Paratiisihotellin uusinta kautta.

– Miehet eivät osaa tehdä aloitetta. He puhuvat kyllä taukoamatta seksijuttuja, mutta puhumisen sijaan heidän pitäisi olla itsevarmoja ja käydä kiinni, kilpailija Felicia Faridi kertoi ohjelmassa.

Katso kuva myös tästä.

Expressenin mukaan mieskilpailijoilla on asiasta täysin eri näkemys. Monet kilpailijat ovat kertoneet ohjelmassa olevansa ihastuneita johonkin talon naisista, mutta eivät halua vaikuttaa liian innokkailta.

– Kuivin kausi ikinä. En silti koskaan tee aloitetta, Sebastien Stenberg kertoi ohjelmassa ja sanoi odottavansa, että nainen tekee aloitteen.

Kilpailija Johan Kervall puhisi kameroille olevansa erittäin turhautunut talon seksittömyyteen, sillä hän on tottunut normaalissa elämässä saavansa seksiä säännöllisesti.

– Ehkä aivoni ovat siksi lakanneet toimimasta, Kervall mietti seksinpuutteen vaikutuksia muuhun kehonsa toimintaan.

Amanda Harkimo kohahdutti Paratiisihotellissa viime vuonna

Amanda Harkimo nousi otsikoihin viime syksynä, kun hän harrasti useita kertoja seksiä Ruotsin Paratiisihotellissa. Amanda ja mieskilpailija Robin Andersson päätyivät vällyjen väliin Halloween-teemaisten juhlien jälkeen.

Riehakas bileilta päättyi kaksikon osalta samaan vuoteeseen, ja jälkeenpäin kaksikko päätti, ettei kerro asiakasta muille talon asukkaille.

Seuraavana aamuna Amanda kuvaili kameroille, ettei ollut yllätys, että hän päätyi harrastamaan seksiä Robinin kanssa.

– Olin kuullut, että hänellä on iso, mutta olin silti hieman yllättynyt koosta. Seksi oli ihan ok, mutta olen saanut parempaakin, Amanda muisteli bileillan jälkeen.

Molemmat kertoivat kameroille olleensa humalassa.

– Se ei ollut mitään todella mahtavaa, mutta ei myöskään huonoa, Robin kuvaili yhteistä yötä.

– Annan arvosanaksi vahvan kutosen, Robin sanoi.

Paratiisihotellissa on nähty suomalaista väriä Amnda Harkimon osallistuttua ohjelmaan vuonna 2015.

Seuraavalla viikolla pari päätyi uudestaan harrastamaan seksiä. Tuolloin Harkimo kuvaili tv-kameroille kokemuksen olleen ”melko samanlainen”.

– Vähän enemmän asentoja, kuin ensimmäisellä kerralla, mutta silti aika samaa, Amanda kommentoi.

Robin puolestaan kertoi ohjelmassa Amandan tehneen aina aloitteen seksiin.

– En voi vastustaa häntä, koska hän on niin helvetin halukas.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?