Herttuatar Catherine kuin ilmetty Diana vuonna 1991 – kuvissa näkyy hätkähdyttävä yhdennäköisyys - Viihde - Ilta-Sanomat

Herttuatar Catherine kuin ilmetty Diana vuonna 1991 – kuvissa näkyy hätkähdyttävä yhdennäköisyys

Tyylitaituri herttuatar Catherine edusti yhdenmukaisessa asussa kuin edesmennyt anoppinsa prinsessa Diana 25 vuotta sitten.

Herttuatar Catherine sunnuntaina muistotilaisuudessa.­

15.11.2016 15:12

Prinssi Williamin puoliso herttuatar Catherine edusti sunnuntaina sotien muistotilaisuudessa kuin edesmennyt anoppinsa prinsessa Diana.

Catherinen edustusasu oli kuin ilmetty ”kopio”edesmenneen prinsessa Dianan samassa tilaisuudessa käyttämästä asusta vuodelta 1991, käy ilmi People-lehden jutusta. Molempien kuninkaallisten rintaa koristivat punaiset unikon kukka -koristeet.

Catherine edusti vakavana sunnuntain muistopäivänä.­

Merkittävää lähes yhdenmukaisen asun lisäksi oli herttuattaren vakava ilme, joka muistutti erehdyttävästi edesmenneen prinsessa Dianan olemusta samaisessa muistotilaisuudessa vuosikymmenet aiemmin.

Prinsessa Diana kuvattuna vuonna 1991.­

Muistopäivällä kunnioitetaan Britanniassa niitä sotilaita ja siviilejä, jotka tekivät osansa molemmissa maailman sodissa sekä myöhemmissä konflikteissa. Muistopäivää vietetään vuosittain marraskuun toisena sunnuntaina.

Sekä herttuatar Catherine että prinsessa Diana ovat myös esiintyneet arvostetun muotilehti Voguen kannessa. Prinsessa Diana oli aikansa tyyli-ikoni, jonka jokaista liikettä seurattiin herkeämättä.

Myös Catherinesta on kehkeytynyt vuosien saatossa seurattu muoti-ikoni. Herttuatar on tunnettu klassisen naisellisesta tyylistään. Herttuattaren asuvalinnat ovatkin herättäneet runsaasti huomiota herttuatarparin edustusmatkoilla vuosien saatossa.

Herttuattarella ja prinsessalla on muutakin yhteistä, mitä tulee asu- ja asustevalintoihin, sillä Catherinella on käytössään prinsessa Dianan 18-karaatin upea vihkisormus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?