Hän teki sen taas – Saara Aalto kirkkaasti jatkoon X Factorissa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Hän teki sen taas – Saara Aalto kirkkaasti jatkoon X Factorissa!

Saara Aalto selvitti tiensä suoraan jatkoon X Factorissa yleisöäänillä.

13.11.2016 22:30 | Päivitetty 14.11.2016 7:46

Brittien X Factorin discoteemaisessa suorassa lähetyksessä yleisön ja tuomarit villinnyt Saara Aalto pääsi heittämällä jatkoon kisan tuloslähetyksessä sunnuntaina.

Aallon ei tarvinnut jännittää turhia tuloslähetyksessä täydellisyyttä hipovan discoesityksensä jälkeen, vaan Aalto oli yksi niistä kilpailijoista, jotka olivat saaneet eniten yleisöääniä. Aalto kuulutettiin ensimmäisenä kilpailijana jatkoon.

Suomalaislaulajan ilme oli hämmentynyt ja yllättynyt ja luonnollisesti Saara oli onnesta soikeana eikä riemusta ollut tullut loppua.

Saara Aallosta kuoriutui säkenöivä discodiiva X Factorissa. No More Tears (Enough Is Enough) -esitys toi Aallolle jatkopaikan.­

Aalto esitti lauantai-illan show’ssa Barbra Streisandin ja Donna Summerin jättihitin No More Tears (Enough Is Enough):

Katso video myös tästä.

Viikko sitten Aalto oli tiukan paikan edessä ja joutui jännittämään jatkopaikkaansa aivan viimeiseen asti. Aallon Sound of the Underground -kappaleen tulkinta jakoi mielipiteitä, ja hän joutui tyttöbändi Four of Diamondsin kanssa pudotusuhan alle. Aalto vei kuitenkin tuomariäänissä pidemmän korren ja jatkoi kisassa tyttöbändin joutuessa poistumaan kisasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?