Brad Pittiin yhdistetty raskaana oleva ranskalaisnäyttelijätär hätkähdytti punaisella matolla – lyhyt mekko varasti kuvaajien huomion - Viihde - Ilta-Sanomat

Brad Pittiin yhdistetty raskaana oleva ranskalaisnäyttelijätär hätkähdytti punaisella matolla – lyhyt mekko varasti kuvaajien huomion

Toista lastaan odottava Marion Cotillard vei kuvaajien huomion poseeratessaan Golden Globe -gaalakauden avaavassa tilaisuudessa.

11.11.2016 23:34

Ranskalainen näyttelijä Marion Cotillard, 41, joutui syyskuussa vedetyksi mukaan Hollywoodin tähtiparin Brad Pittin ja Angelina Jolien erosotkuun. Cotillardin ja Pittin välien huhuttiin lämmenneen agenttijännäri Alliedin kuvauksissa.

Elokuvan nähneet kuvailivat parin seksuaalista jännitettä ”sähköiseksi”, ja myös ohjaajan mukaan pääpari löysi välittömästi yhteyden toisiinsa.

Cotillard on kuitenkin onnellisesti naimisissa näyttelijä Guillaume Canetin, 43, kanssa. Parilla on viisivuotias poika, ja Cotillard odottaa parhaillaan toista lastaan.

– Tämä tulee olemaan ensimmäinen ja ainoa reaktioni pyörremyrskyn lailla leviäviin uutisiin, jotka tulivat ilmi vuorokausi sitten ja joihin minut pyyhkäistiin mukaan, Cotillard kirjoitti julkaisemassaan lausunnossa syyskuussa.

– Vuosia sitten tapasin elämäni miehen, poikamme ja odottamani lapsen isän. Hän on rakkauteni, paras ystäväni ja ainoa, jota tarvitsen, näyttelijätär kirjoitti paljastaen samalla raskausuutisen.

Nyt raskaus on edennyt jo niin pitkälle, että se näkyy selvästi. Cotillard edusti 10. marraskuuta Los Angelesissa järjestetyssä InStyle-lehden tilaisuudessa, jossa juhlistettiin alkavaa Golden Globe -gaalakautta.

Cotillard saapui tilaisuuden punaiselle matolle tiukassa mustassa minimekossa, joka paljasti näyttelijän sääret. Mekon päällä hänellä oli hapsureunainen poncho.

Tähti poseerasi kuvaajille hehkuvana ja onnellisen näköisenä.

Cotillardin ranskalainen tuttava kertoi suhdehuhujen aikaan Daily Mailille Cotillardin olevan järkyttynyt häntä kohtaan esitetyistä syytöksistä. Cotillard kiisti kuitenkin myös tämän lausunnossaan.

– Niille, jotka vihjaavat, että olen murtunut, voin erittäin hyvin kiitos, Cotillard näpäytti.

Hän myös toivoi median ja vihaajien hylkäävän syytökset ja toipuvan asiasta.

– Viimeiseksi, toivon todella paljon, että Angelina ja Brad, joita molempia kunnioitan syvästi, löytävät rauhan tänä myrskyisenä hetkenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?