Muistatko Kolmetoista-elokuvan teinitähden? Tähdittää uutta hittisarjaa ja poseeraa luksusmainoksessa alasti - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko Kolmetoista-elokuvan teinitähden? Tähdittää uutta hittisarjaa ja poseeraa luksusmainoksessa alasti

Kolmetoista-elokuvan teinitähti Evan Rachel Wood tähdittää HBO:n uutta hittisarjaa ja poseerasi rohkeasti hajuvesimainoksessa.

11.11.2016 23:01

Nykyään 29-vuotias Evan Rachel Wood nousi tähtiin näyteltyään Kolmetoista-elokuvassa vaikeaa murrosikää läpikäyvää tyttöä. Wood oli läpimurtonsa aikaan 16-vuotias.

Sen jälkeen Wood on nähty supersuositussa vampyyrisarjassa True Blood (vuosina 2009–2011) sekä muun muassa elokuvissa Vallan kääntöpuoli (2011), The Wrestler – painija (2008) ja Salaliittolainen (2010).

Evan Rachel Wood gaalassa vuonna 2014.­

Nyt Woodin ura on lähtenyt todelliseen nousukiitoon. Hän tähdittää HBO:n uutta hittisarjaa Westworld. Michael Crichtonin ohjaamaan elokuvaan perustuva scifi-sarja tuli ensi-iltaan syyskuussa. Katso video elokuvan ensi-illan punaiselta matolta!

Lisäksi Wood poseerasi äskettäin rohkeasti luksusbrändi Guccin hajuvesimainoksessa yhdessä näyttelijäkomistus Chris Evansin kanssa.

Evan Rachel Wood on her naked Gucci ad with Chris Evans: He 'was my wardrobe' https://t.co/cBbFfy8PEX pic.twitter.com/zFdcTq0w0k— People Magazine (@people) 11. marraskuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Aiheesta kertoi muun muassa People-lehti. Wood kuvaili uskaliaita kuvauksia lehden haastattelussa seuraavasti:

– Olimme molemmat alasti ja olimme vasta tavanneet. Hän oli todella kunnioittava ja cool, ja se teki siitä niin paljon helpompaa, tähti sanoi.

Näyttelijäkaunotar poseerasi Westworld-sarjan ensi-illassa upeassa halkiomekossa.­

Wood sanoi haastattelussa myös pilke silmäkulmassaan, että ei varsinaisesti kärsinyt siitä, että joutui olla alasti Chris Evansin läheisyydessä. Tästä huolimatta kuvaukset vaativat paljon työtä, eivätkä olleet pelkästään hupia.

– Samoissa asennoissa piti olla pitkiä aikoja. Olin aika tunnoton päivän päätteeksi, Wood kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?