Suositun luonto-ohjelman ainutlaatuinen käärmekohtaus järkyttää katsojia – ”Kuin suoraan painajaisista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suositun luonto-ohjelman ainutlaatuinen käärmekohtaus järkyttää katsojia – ”Kuin suoraan painajaisista”

David Attenboroughin suurta suosiota nauttivan luonto-ohjelman toisen kauden kohtaus on herättänyt vilkasta keskustelua katsojien keskuudessa.

Galápagos-saarilla kuvatussa, katsojia järkyttäneessä kohtauksessa käärmeet jahtaavat joukolla iguaania.­

8.11.2016 11:15

Planet Earth -ohjelman toisen tuotantokauden käärmekohtaus on järkyttänyt ja innostanut ohjelman katsojia. Paljon odotetun kauden ensimmäinen jakso ilmestyi sunnuntaina.

Järkyttävässä kohtauksessa käärmeet jahtaavat joukolla iguaania. Kohtaus kuvattiin Galápagos-saarilla. Mirror-lehden mukaan katsojat ovat järkyttyneet kohtauksesta ja antaneet siitä jo paljon palautetta.

My snake phobia made Planet Earth 2 more of a horror film.— Özey (@Ozey05) 6. marraskuuta 2016

– Käärmefobiani teki Planet Earthista ennemminkin kauhuelokuvan, Twitterissä kirjoitetaan.

– Tämä on kuin suoraan painajaisista.

Just saw this scene from Planet Earth, action movies got nothing on that! pic.twitter.com/zqKQCjmjH3— Peter Wüppen (@yellowpeteLoL) 7. marraskuuta 2016

– Näin juuri tämän kohtauksen Planet Earthista. Toimintaelokuvat eivät ole mitään tähän verrattuna!

Katso twiittejä täältä.

Jutussa aiemmin ollut Youtube-upotus ei näy BBC:n tekijänoikeus- ja maarajoitusten vuoksi. Alla olevalla Twitter-videolla näkyy kohtaus kyseessä olevasta jaksosta.

Running from my responsibilities like

pic.twitter.com/flJqPfJybi— Planet Earth 2 (@PlanetEarthShow) 8. marraskuuta 2016

Mirrorin mukaan ohjelman suosikkijuontaja David Attenborough ei ole nähnyt koskaan urallaan mitään vastaavaa. Kuvausryhmän jäsenet olivatkin käärmeet löytäessään aluksi niin järkyttyneitä, että he eivät kyenneet lainkaan toimintaan.

BBC:n tuottaman Planet Earth -luonto-ohjelman ensimmäinen kausi sai osakseen valtavasti suosiota. Sarja ilmestyi vuonna 2006 ja se on yksi BBC:n kaikkien aikojen kalleimmin tuotetuista luonto-ohjelmista. Sarjan paljon pyydetty ja odotettu toinen kausi ilmestyi kymmenen vuotta ensimmäisen kauden jälkeen.

Kaikki eivät hätkähtäneet käärmekohtausta, vaan kehuivat sitä upeaksi ja ainutlaatuiseksi kohtaukseksi luonnosta. Katsojat ihastelivat myös jaksossa nähtyjä pieniä pingviinejä, jotka loikkivat kalliolta ruoan perässä ja suojelivat poikasiaan.

– Itkin juuri puoli tuntia nähtyäni nuo pingviinit Planet Earthissa, eräskin katsoja kirjoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?