Raspikurkkuinen ”tarkkisope” yritti riskillä 30 000 euroa – ”Pelaamaanhan tänne tultiin”

Julkaistu:

Haluatko miljonääriksi
Helsinkiläinen erityisluokanopettaja Heidi Lintinen pelasi vielä riskillä 30 000 eurosta, mutta poistui silti tyytyväisenä Haluatko miljonääriksi -kisasta.
Erityisluokanopettaja ja kasvatustietieden maisteri, Heidi Lintinen Helsingistä, nosti komeasti Haluatko miljonääriksi -tv-visassa esiintyneiden opettajien rimaa, kun hän poistui studiosta lopulta tyytyväisenä 10 000 euroa taskussaan.

Suositun tv-visan katsojat muistanevat viime keväältä, ettei opettajien taival miljoonajahdissa ole aina ollut kovin menestyksekäs, kun esimerkiksi sekä Lauri Puustinen että Friida Kenraali joutuivat jättämään kisan vain tuhat euroa taskussaan.

Tällä kertaa erityisopettaja Lintinen menestyi kuitenkin komeasti, vaikka käyttikin ensimmäisen oljenkortensa jo tuhannen euron kysymykseen.

Lintinen pyysi yleisöltä apuja kysymykseen, jossa tiedusteltiin, kenen poika muusikko-näyttelijä Roope Salminen on – Krisse Salmisen, Esko Salmisen, Reijo Salmisen vai Eppu Salmisen.

– En viittis riskeerata kauheasti tässä vaiheessa, kun en ole varma. Saadaan ainakin tonni kotiin, Lintinen perusteli.

Yleisö olikin yksimielinen ja vastasi vakuuttavasti Eppu Salminen, joka oli myös oikein.

– Nyt on sellainen kiva olo, ettei ihan tyhjin käsin tarvitse lähteä kotiin, Lintinen huokaisi.


Tonnin takuupotti helpottikin selvästi hieman hermoilleen Lintisen tunnelmaa, ja iloinen ja rempseä nainen jatkoi komeasti kisaa aina 10 000 euron kysymykseen asti.

Mutta sitten tulikin hankala kysymys: Mikä valittiin vuoden parhaaksi lifestyle-kanavaksi Tubecon Awardseissa 2016? A-lapset, Mansikkka, Mariieveronica vai Mister Jallu101?

– Nyt tuli paha, oon aika käsi päässä. Olisi ehkä kannattanut jättää tämä yleisölle, Lintinen harmitteli.

– Tästä ei ole oikeasti tietoa, mitä ihmettä mä teen...

Hän päätti lopulta käyttä oljenkorren ja soittaa tyttärelleen Reetalle, jonka epäili ”vahingossa ehkä kuulleen vastauksen jostain joskus”.

30 sekunnin yhteisen ajan puitteissa Reetta ehti kertoa vain, että Mansikkka tai Mariieveronica kuulostavat tutuilta.

Lintinen ei uskaltanut riskeerata ja kuunnella intuitiotaan vastaamalla Mansikkka, vaan käytti vielä viimeisen oljenkortensa, 50:50. Tietokone jätti jäljelle Mariieveronican ja Mister Jallu101, joista Lintinen valitsi ensimmäisen – ja nappasi 10 000 euroa!


– Mahtavaa, Linnonmaakin tuuletti.

– Oliko se tähänastisen elämän isoin voitto?

– Joo, en mä ikinä voita mitään, jos ostan arvan, siinä on aina että kiitos kannatuksesta, Lintinen sanoi.

Seuraavassa 15 000 euron kysymyksessä Lintinen pelasi hienosti ja ensin päätteli ja lopulta arvasi kysymyksen kuka kuuluisa filosofi toimi Aleksanteri Suuren kotiopettajana, Sokrates, Aristoteles, Platon ja Pythagoras.

– Platon ei toiminut kyllä kenenkään kotiopettajana eikä Pythagoraskaan mun tietääkseni... Tämä on vedettävä hihasta: vastaan Aristoteles...

– Tienasit juuri 15 000 euroa, mahtavaa! Linnonmaa hehkutti ja riensi halaamaan Lintistä.


Linnonmaa alusti näppärästi 30 000 euron arvoisen 12. kysymyksen muistuttamalla, että tässä kohtaa voi tippua vain viisi tuhatta euroa, mutta mennä 15 000 euroa ylöspäin.

Ja Lintinen päätti pelata. Hän lähti arvaamaan vastausta kysymykseen, kuka laulaa Angry Birds -elokuvan soundtrackilla, Demi Lovato, Lady Gaga, Beyoncé vai Britney Spears.

– Todennäköisesti ne on käyttäneet tällaista riittävän erilaista henkilöä, joten jotenkin erottuisi Lady Gaga ihan noin äkkiseltään, mutta se voisi olla mun puolesta kuka tahansa, ei mitään tietoa.

– Mä teen nyt vain kylmänviileän vedon, sanon Lady Gaga ja toivon parasta, Lintinen sanoi.

– Sä pelaat! Täällähän tehdään viihdettä, mahtavaa, Linnonmaa kiitteli.

– Senhän takia tänne tultiin, Lintinen sanoi.

Valitettavasti oikea vastaus oli kuitenkin Demi Lovato.

– Tämä olisi ollut kiva viedä loppuun asti, mutta ei voi mitään, Lintinen sanoi poistuessaan studiosta iloisesti heilutellen 10 000 euroa rikkaampana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt