Talent Suomessa nähdään superyllätys – jo alkukarsinnoissa pudonnut kilpailija palaa vaatimaan uutta mahdollisuutta - Viihde - Ilta-Sanomat

Talent Suomessa nähdään superyllätys – jo alkukarsinnoissa pudonnut kilpailija palaa vaatimaan uutta mahdollisuutta

Tamperelainen tankotanssija ei päässyt jatkoon esiintyessään entisen puolisonsa kanssa, mutta palasi tuomareiden eteen eron jälkeen.

6.11.2016 19:56

Tamperelainen tankotanssija Terhi Tavi, 30, nähtiin Talent Suomen esikarsinnoissa osana duettoesitystä, jossa Terhi tanssi tangolla ja hänen miehensä Jouni lauloi. Pari ei tuolloin päässyt kisassa jatkoon.

Långvikissa järjestettävissä välikarsinnoissa koetaan kuitenkin yllätys, kun Terhi palaa tuomariston eteen. Tällä kertaa hän on yksin, ja haluaa esitellä taitojaan itsenäisesti.

– Olen tullut tänne tänään pyytämään teiltä uutta mahdollisuutta päästä vakuuttamaan teidät. Tällä kertaa yksin. Te pudotitte mut ja Jounin jatkosta pois koe-esiintymisten jälkeen, Terhi alustaa tuomaristolle.

– Sain sellaisen käsityksen, että te piditte mun osuudesta siinä esityksessä.

Eron jälkeen uusi yritys

Terhi myös kertoo eronneensa Jounista.

– Koe-esiintymisten jälkeen mun ja Jounin tiet on lähteneet eroamaan ja nyt haluaisin tulla tekemään sitä, mitä mä parhaiten osaan. Tanssin yksin pyörivällä tangolla.

Terhi saa luvan esiintyä uudelleen, ja hän tankotanssii yhdysvaltalaisen Evanescencen My immortal -kappaleen tahtiin taidokkaan koreografian.

– Kyllä se mun mielestä oli aika näyttävä, kisassa vierailevana tuomarina nähtävä Robin kommentoi Terhin esitystä.

– Todella hienosti pyöri tangolla ja hallitsee kehoa, Sami Hedberg puolestaan kehuu.

  • Katso jutun pääkuvana olevalta videolta, millaisella esityksellä Terhi yrittää vakuuttaa tuomarit puolelleen.

Talent Suomi sunnuntaina 6.11. kello 20 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?