Koulupoika pyysi 16-vuotiasta tyttöä lähettämään alastonkuvia – tytön nerokas kuvavastaus naurattaa netissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Koulupoika pyysi 16-vuotiasta tyttöä lähettämään alastonkuvia – tytön nerokas kuvavastaus naurattaa netissä

Texasilaisen Reese Hebertin vastaus koulukaverilleen nauttii suurta suosiota Twitterissä. Hebert lähetti pojalle kuvan itsestään suihkussa, muttei ihan sellaista kuin poika kenties toivoi.

5.11.2016 19:22

16-vuotiaan texasilaisen Reese Hebertin julkaisema valokuva viestinvaihdosta koulukaverinsa kanssa naurattaa Twitterissä. Reese kertoo Buzzfeedin haastattelussa saaneensa koulussaan opiskelevalta pojalta tekstiviestin, jossa tämä kysyi, mitä Reese parhaillaan tekee.

– Hän kysyi minulta, mitä teen ja koska olin juuri menossa suihkuun, kerroin sen hänelle. Sen jälkeen hän pyysi, että lähetän hänelle kuvan, Reese kertoo sivustolle.

Reese kertoo sivustolle, ettei ole sen tyyppinen henkilö, joka lähettäisi kenellekään itsestään alastonkuvia. Hän tahtoi kuitenkin vastata pojalle näpäyttäen tätä samalla. Reese muisti, että hän oli hiljattain ostanut verkkokaupasta hupaisan sateenvarjohatun.

– Minun piti ostaa verkkokaupasta tavaraa 20 dollarilla ja minulla oli vielä kolme dollaria käyttämättä. Tahdoin ostaa vain jotain ja löysin sateenvarjohatun. Pidin sitä hauskana, mutta ajattelin, etten koskaan tule käyttämään sitä, Hebert sanoo.

Twitterissä julkaisemansa kuvan tekstiksi hän onkin kirjoittanut:

– Tiesin, että tämä (sateenvarjohattu) olisi joskus tarpeen.

i knew this would come in handy one day pic.twitter.com/r0tlFBnEK3— reese hebert (@reese_hebert) 19. lokakuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Twitterissä Reesen vastausta on pidetty nerokkaana ja tuhannet ihmiset ovat jakaneet twiittiä. Ihmiset myös alkoivat jakaa itsestään kuvaa samanlaisessa hatussa. Reese kerto Buzzfeedille, ettei osannut odottaa kuvan saavan niin suurta suosiota sosiaalisessa mediassa.

– Ihmiset sanovat, että olen nyt Twitter-julkkis ja se kuulostaa oudolta, hän päivittelee.

Reese arvelee, että hänelle tekstiviestin lähettänyt poika ei ehkä ole twiitistä mielissään.

– Hän ei ole vieläkään vastannut minulle, Reese kertoo.

@reese_hebert pic.twitter.com/Fw9rHc4BQR— Savannah Sherwin (@savannahsherwin) 3. marraskuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

@reese_hebert pic.twitter.com/iwAWtaNWWz— Nakita (@shazzahotpink) 3. marraskuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?