Michael Jacksonin poika antoi harvinaisen erikoishaastattelun – valottaa yksityiskohtia oudosta lapsuudesta: ”Isäni puhui minulle kuin aikuiselle” - Viihde - Ilta-Sanomat

Michael Jacksonin poika antoi harvinaisen erikoishaastattelun – valottaa yksityiskohtia oudosta lapsuudesta: ”Isäni puhui minulle kuin aikuiselle”

Popin kuninkaan 19-vuotias poika antoi Los Angeles Timesille harvinaisen haastattelun.

Michael Prince Jackson on elänyt hyvin epätavallisen elämän.­

3.11.2016 21:52

Poptähti Michael Jacksonin ja tämän ex-vaimon Deborah Rowen 19-vuotias poika Prince Michael Jackson antoi harvinaisen haastattelun Los Angeles Times -lehdelle.

Prince oli 12-vuotias, kun hänen isänsä kuoli yllättäen kesäkuussa 2009. Popin kuningasta jäivät kaipaamaan myös lapset Paris Jackson, nyt 18 vuotta, ja Prince Michael Jackson II, nyt 14 vuotta.

Lapsiin on kohdistunut vuosien varrella sanoinkuvaamaton määrä julkisuuspainetta ja odotuksia siitä, mitä he tulevat tekemään aikuistuttuaan.

– Musiikki on iso osa elämääni. Se muovaa sitä kuka olen perheeni takia, mutta olen aina halunnut olla tuotantopuolella. Isäni kysyisi, mitä haluan tehdä, ja vastaukseni oli aina, että haluan tuottaa ja ohjata, Prince sanoo Los Angeles Timesille

Oppi jo nuorena olemaan luottamatta keneenkään

Lehtiartikkelissa Princea kuvaillaan taustaansa nähden yllättävän tavalliseksi 19-vuotiaaksi, joka nauttii ystäviensä seurasta, elokuvista ja videopeleistä. Kuva, jossa poseeraavat yhdessä Michael Jackson ja näyttelijälegenda Elizabeth Taylor, näyttäytyy Princelle vain kuvana hänen isästään ja kummitädistään yhdessä.

19-vuotias on oppinut olemaan luottamatta elämässä kehenkään.

– Se kuulostaa pahalta, mutta... Suuri osa ihmisistä on motivoituneita vain itsestään. On paljon ihmisiä, jotka haluavat olla kanssamme tekemisissä vain sen takia, keitä olemme.

Michael Jacksonin poika kuvattuna vuonna 2012. Hän oli tuolloin 15-vuotias.­

”Koko elämäni on epätavallinen”

Artikkelin mukaan nuori Jackson on oppinut elämään erikoisen elämänsä kanssa, siitäkin huolimatta, että hänellä ei ole enää välejä Debbie-äitinsä kanssa. Debbie luopui huoltajuudestaan ja oikeuksistaan äitinä vuonna 2001.

– Olen siitä onnekas, että minulla on elämässäni kaksi äitiä: isoäitini ja serkkuni Frances. Biologinen äitini on aina ollut enemmänkin kaveri, ja se toimii meille, hän sanoo haastattelussa.

– Koko elämäni on ollut epätavallinen. Rakastan sitä siitä huolimatta, sillä se on kaikki, mistä olen koskaan tiennyt.

Poika sanoo ymmärtäneensä ne päätökset, mitä hänen isänsä teki vanhempana.

– Isäni puhui minulle kuin aikuiselle. Hän sanoi, että halusi meidän käyttävän naamioita, koska halusi että meillä on elämä ilman häntä.

– En usko, että koskaan ajattelin lapsena, että elävätköhän muut lapset myös näin. Mutta kun opin tietämään kuka hän oli, ymmärsin, että se ei ollut normaalia. Muistan, kun olin Disneylandissa ja menin ikkunaan ja siellä oli paljon faneja, jotka vilkuttivat ja ottivat minusta kuvia. Ajattelin, että se on normaalia, ja vilkutin takaisin. Sitten näin videon, jossa hän esiintyi ja näin, kuinka ihmiset pyörtyilivät. Silloin tajusin, että hänen työnsä merkitsee ihmisille paljon.

Lue haastattelu kokonaisuudessaan Los Angeles Timesin sivuilta tästä linkistä.

Juttua muokattu perjantaina klo 9.10.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?