Michael Douglas vahvistaa terveysongelmista kärsineen Val Kilmerin sairastavan salaa syöpää: ”Rukoilen hänen puolestaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Michael Douglas vahvistaa terveysongelmista kärsineen Val Kilmerin sairastavan salaa syöpää: ”Rukoilen hänen puolestaan”

Douglas paljasti Kilmerin taistelevan samaa sairautta vastaan, jonka hän itse selätti vuonna 2011.

Michael Douglas kertoi Val Kilmerin taistelleen syöpää vastaan jo pidemmän aikaa.­

31.10.2016 8:18

Näyttelijä Michael Douglas, 72, vahvistaa kollegansa Val Kilmerin, 56, sairastavan syöpää. Kuusi vuotta sitten saman taudin läpi käynyt Douglas kertoi asiasta sunnuntai-iltana haastattelusessiossa Jonathan Rossin kanssa.

Douglas sairasti syövän vuonna 2010. Hänet todettiin terveeksi vuotta myöhemmin.­

Kilmerin terveydentilaa on spekuloitu kansainvälisissä medioissa viime vuosina useasti, mutta tähti itse on kertonut olevansa kunnossa. Hänen on kuitenkin uutisoitu sairastaneen kurkkusyöpää.

Kilmer kuvattiin ruokaostoksilla kaulassaan trakeostomian jättämä hengitysputken paikka.­

Douglasin mukaan Kilmer on sairastanut syöpää jo jonkin aikaa kamppailen tautia vastaan. Hänen mukaansa Kilmerin tilanne ei ole kovin hyvä.

– Val on mahtava mies, joka kamppailee juuri sen kanssa, mistä itsekin kärsin, ja tilanne eivät näytä kovin hyviltä hänelle, Douglas sanoi The Sun -lehden mukaan.

– Rukoilen hänen puolestaan. Siksi ette ole kuullet turhan paljoa Valista viime aikoina, Douglas selitti.

56-vuotias Kilmer on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa ja muun muassa matkustellut omassa rauhassaan. Hän on aiemmin kieltänyt jyrkästi sairastavansa syöpää.

Kilmer on matkustellut viime aikoina omassa rauhassaan.­

Näyttelijä joutui sairaalaan tammikuussa 2015 kurkussaan olleen verenvuodon takia. Viime vuoden kesäkuussa hän ilmoitti Facebook-sivullaan olevansa kunnossa.

– Minun täytyy mainita, että minulla ei ole syöpää tai kasvainta, Kilmer kirjoitti tuolloin.

Kilmer kielsi sairautensa myös myöhemmin, kun hänet nähtiin hengitysputki kaulassaan.

Michael Douglas selätti syövän saatuaan diagnoosin vuonna 2010. Oscar-voittaja kävi läpi kemoterapian ja sädehoidot ja sai vuoden kuluttua diagnoosistaan terveen paperit. Douglas paljasti myöhemmin sairastaneensa kielisyöpää uutisoidun kurkkusyövän sijaan.

Tältä Kilmer näytti vuonna 2013.­

Val Kilmerin näyttelijänura alkoi 80-luvulla, jonka jälkeen hän on tehnyt lukuisia rooleja kansainvälistä menestystä niittäneissä elokuvissa. Hänen läpimurtonaan voi pitää roolia elokuvassa Top gun - lentäjistä parhaat (1986).

Kilmer valittiin Michael Keatonin jälkeen Bruce Waynen rooliin Batman Forever -elokuvaan (1995). Hänet muistetaan myös muun muassa rooleista elokuvissa Viiden päivän sota (2011), Paha poliisi – määräsatama New Orleans (2009), sekä Pyhimys (1997).

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?