Meri-rakas ja ex-poikaystävä Teemu tsemppaavat Saara Aaltoa X Factorin tuloslähetyksessä – ”Alkaa tässä jo pikku hiljaa jännittää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Meri-rakas ja ex-poikaystävä Teemu tsemppaavat Saara Aaltoa X Factorin tuloslähetyksessä – ”Alkaa tässä jo pikku hiljaa jännittää”

Saaran Aaltoa Lontooseen kannattamaan tullut Teemu Roivainen sekä Aallon tyttöystävä Meri Sopanen kertoivat Ilta-Sanomille miltä X Factor -show tuntui katsomosta käsin.

30.10.2016 20:10

Saara Aallon neljättä live-lähetystä Britannian X Factorissa oli katsomassa kattava tukijoukko. Televisiolähetyksessä vilahti ainakin hänen kihlattunsa Meri Sopanen, entinen poikaystävä ja nykyinen työpari Teemu Roivainen, veli Samu Aalto sekä muita tuttavia.

Teemu Roivainen ja Samu Aalto olivat ensimmäistä kertaa Lontoossa katsomassa show’ta paikan päällä.

– Oli huikeata päästä vihdoin katsomaan livenä näitä esityksiä tänne, ja pakko todeta ilokseni, että Saara erottuu edukseen tuollaisessa porukassa ja live-tilanteessa! Saara on kyllä huikea esiintyjä, laulusuoritus oli aivan mieletön, kehuu Roivainen.

Jos Facebook-päivitys ei näy, katso se tästä.

– Livenä pääsee vielä tarkemmin käsiksi tunnelmaan minkä artisti luo. Telkkarissa on vähän etäällä. Saaran saliin luoma tunnelma oli ihan sitä kärkiporukkaa, Roivainen kertasi.

Meri Sopanen on ollut jatkuvasti Aallon tukena Lontoossa ja hän on ollut mukana kaikissa lähetyksissä, sekä päässyt jopa piipahtamaan X Factor talossa, jossa kaikki kilpailijat asuvat.

– Mahtavat fiilikset eilisestä. Oli niin hieno tunnelma areenalla ja Saaran show oli ihan uskomattoman upea. Ainahan mieltä lämmittää ne tuomareiden kommentit ja Saarakin fiilis oli esityksen jälkeen tosi hyvä, hehkutti Sopanen.

Aalto ja Sopanen ovat Roivaisen kanssa tiiviissä yhteydessä niin läheisinä ystävinä kuin työn merkeissä. Heidän yhteinen projektinsa, marraskuun lopulla alkava joulukonserttikiertue, on nyt kuitenkin uhan alla Aallon X Factor menestyksen myötä.

– Jos esitykset jatkuu tuollaisena, niin kyllä tässä vähän jännittää, että pääseekö se Saara mukaan meidän yhteiselle joulukiertueelle, joka alkaa 25. marraskuuta. Alkaa tässä jo pikku hiljaa jännittää, niin upeasti Saara esiintyi, pohti Roivainen.

Joulukiertueelle on kuitenkin olemassa varalta toinen naissolisti, jos Aallon taival maailmalla jatkuu. Sosiaalisessa mediassa Aalto on kuitenkin luvannut liittyä heti joulukiertueelle, jos putoaa X Factorista.

Tänään kello 22 alkavassa lähetyksessä selviää, pääseekö hän mukaan seuraavalle viikolle. Ilta-Sanomat seuraa tuloslähetystä hetki hetkeltä.

– Tänään mennään jännittämään tuloslähetykseen illalla ja maanantaina minun pitääkin olla jo konsertissa Turussa, että näin tämä elämä menee, paikasta toiseen vauhdilla. Oli mahtavaa päästä tsemppaamaan Saaraa tänne, sanoo Roivainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?