Mies pelasti tuntemattoman naisen varmalta kuolemalta – elinluovutus muuttui uskomattomaksi rakkaustarinaksi

Christopher Dempsey tiesi, että luovuttaessaan puolet maksastaan ventovieraalle, hänen elämänsä tulisi muuttumaan. Mutta sitä hän ei tiennyt, että kuinka paljon.

30.10.2016 19:25

Rakkaus voi löytyä yllättävästäkin paikasta. Tämän todistavat Christopher Dempsey, 38, ja Heather Dempsey (os. Krueger), 27.

Kaikki alkoi BBC:n mukaan alkuvuodesta 2015, kun Christopher kuuli työpaikkansa taukohuoneessa työtoverinsa serkusta, Heatherista, jolla oli todella vakava maksasairaus. Heatherille oli kerrottu, että hänellä olisi vain noin kaksi kuukautta elinaikaa, jollei hän onnistu saamaan elinsiirtoa.

Tilanne oli todella vaikea, sillä siirtomaksaa odotti myös yli 119 000 muuta potilasta.

Christopher kertoo BBC:lle miettineensä, että olisi halunnut jonkun auttavan hänen perhettään, jos he olisivat samassa tilanteessa ja meni testattavaksi, käykö hänen maksansa Heatherille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pari puhui ensimmäisen kerran puhelimessa helmikuussa 2015, kun Christopher soitti Heatherille ja kertoi, että heidän maksansa ovat yhteensopivat ja hän luovuttaisi puolet maksastaan naiselle – täysin tuntemattomalle ihmiselle, jota hän ei ollut koskaan tavannut.

Heather ja Christopher tapasivat muutamia kertoja ennen leikkausta, mutta kertoivat suhteestaan virallisesti vasta, kun operaatio oli ohi maalikuussa.

Rakkaustarina huipentui vain reilut puolitoista vuotta ensikohtaamisen jälkeen, kun he menivät naimisiin.

– Suostuessani elinluovutukseen, en olisi ikinä uskonut, että tulen menemään naimisiin hänen kanssaan. Tämä on mahtavaa, herra Dempsey toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?