Karu kuva: Tosi-tv-tähti Aki Manninen paini pitbullinsa kanssa – sai 8 tikkiä: ”Repäisi nenän halki” - Viihde - Ilta-Sanomat

Karu kuva: Tosi-tv-tähti Aki Manninen paini pitbullinsa kanssa – sai 8 tikkiä: ”Repäisi nenän halki”

Temptation Island -ohjelmasta tuttu Aki Manninen kertoo Instagramissa, että hänen ja Putin-koiran leikkien seurauksena hänen nenäänsä koristavat nyt kahdeksan tikkiä.

30.10.2016 13:41

Temptation Island Suomi -sarjasta tutuksi tullut ja sittemmin omaa tv-ohjelmaansa luotsannut Aki Manninen on julkaissut itselleen sattuneesta haaverista kuvan ja videon Instagramissa. Nenästään julkaistussa lähikuvassa Aki esittelee karua jälkeä, joka syntyi, kun hän paini koiransa Putinin kanssa.

– Putin on vahva ja sen kanssa ei ole leikkiminen, tulee varmasti nenään! Kahdeksan tikkiä, et kyllä se ihan halki meni, Aki päivittelee kuvatekstissä.

Ilmeisesti kuva on otettu ennen sairaalareissua, sillä tosi-tv-julkkis on kirjoittanut kuvatekstiksi:

– Kaikkee kans, lääkäriin ja äkkiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Pian nenäkuvan jälkeen Manninen julkaisi itsestään Instagramissa videon Satakunnan keskussairaalassa.

– Putinin kanssa painein ja hammas vahingossa nenään ja se repäisi nenän halki, 8 tikkiä! Ei parane mennä leikkimään Hra Putinin kanssa,jos ei oo potkuu, nenään tulee ihan varmaan!! Aki on kirjoittanut videon tekstiksi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Aki Mannisen ja hänen vaimonsa Rita Niemen amerikanpittbullterrieri Putin täytti hiljattain kaksi vuotta, minkä kunniaksi Rita onnitteli koiraansa Instagramissa.

– Rakas Putin tänään 2 vuotta! Kiitos, että opetat meitä paremmiksi ihmisiksi joka päivä, Rita oli kirjoittanut kuvatekstiksi.

Rita ja Aki leikkivät Putinin kanssa kotinsa lähistöllä IS:n vierailun aikana.­

Kun Ilta-Sanomat heinäkuussa 2015 vieraili Akin ja Ritan kotona Porissa, oli myös kahdeksankuinen Putin toimittajaa ja kuvaajaa vastassa. Tuolloin pariskunta kertoi rakkaan koiransa olevan pariskunnan palkinto Temptation Islandilla selviytymisestä.

– Putin on kuin vauva. Se on meidän tuotos, vaikken minä sitä synnyttänytkään, Rita kertoi tuolloin Ilta-Sanomille.

Rita ja Aki ovat kertoneet Ilta-Sanomille käyttäneensä runsaasti aikaa Putinin kouluttamiseen. Näyttävä koira tottelikin omistajiaan erinomaisesti IS:n vierailulla.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?