Uhkea Amber Rose avoimena menneisyydestään – upporikkaisiin räp-tähtiin mieltyneeltä povipommilta yllättävä paljastus - Viihde - Ilta-Sanomat

Uhkea Amber Rose avoimena menneisyydestään – upporikkaisiin räp-tähtiin mieltyneeltä povipommilta yllättävä paljastus

Podcastissa poiki yllätys: Amber Rose paljasti tapailleensa transsukupuolista miestä.

29.10.2016 15:12

HollywoodLife-sivusto uutisoi, että muun muassa mallina ja näyttelijänä tunnettu Amber Rose, 33, on paljastanut tapailleensa menneisyydessään transsukupuolista miestä. Rose paljasti yksityiskohdan menneisyydestään Loveline with Amber Rose -podcastissa.

– Pidän transsukupuolisista miehistä. Olen myös tapaillut transsukupuolisia naisia, Rose kertoo podcastissa.

Amber Rose pukeutuneena piukkaan mustaan toppiin. Kuvassa Rose lähdössä Ace Of Diamonds -strippiklubilta 25. päivä lokakuuta 2016.­

Rose lisää podcastissa pitävänsä transsukupuolisia miehiä kuumina.

Trassukupuolisella tarkoitetaan sitä, että transsukupuolisen ihmisen kokemus omasta sukupuolestaan ei vastaa hänen syntymässä määriteltyä sukupuoltaan.

Tähti on aiemmin seurustellut muun muassa Kanye Westin kanssa. Rose on ollut myös naimisissa Wiz Khalifan kanssa. Rose muistetaankin usein juuri kuuluisien kumppaneidensa kautta. Tosin malli-näyttelijä ei itsekkään suurempia esittelyitä kaipaa, sillä esimerkiksi kuvapalvelu Instagramissa Rosella on miltei 13 miljoonaa seuraa.

Malli-näyttelijän kuvapalvelussa jakamat kuvat herättävätkin usein huomiota. Tähti on tunnettu sekä kurveistaan että asukokonaisuuksistaan, jotka eivät jätä paljoa arvailujen varaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rose on pyrkinyt näyttävillä asuvalinnoillaan kapinoimaan ”lutkaleimaa” vastaan. Rose onkin useaan otteeseen kertonut olevansa kyllästynyt siihen, että naisia leimataan heidän pukeutumisensa perusteella halvoiksi, kuin tästä syystä Rose nähdään usein hyvin niukoissa asuissa.

Tässä asussa Rose nähtiin kuluvalla viikolla Los Angelissa.

Rosen toppi paljasti myös kaistaleen vatsaa. Jalassa Rosella oli tiukat siniset farkut ja yli polven ulottuvat mustat saappaat.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?