Entinen Kauniit ja rohkeat -tähti esittelee nykyään muotojaan hyvin rohkeissa kuvissa – muistatko vielä 90-luvulla sarjassa nähdyn punapään? - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen Kauniit ja rohkeat -tähti esittelee nykyään muotojaan hyvin rohkeissa kuvissa – muistatko vielä 90-luvulla sarjassa nähdyn punapään?

Kauniit ja rohkeat -sarjan Jessica Forresterina muistettava Maitland Ward esittelee mielellään paljasta pintaa.

28.10.2016 18:31

Kauniit ja rohkeat on yksi legendaarisimmista saippuasarjoista. Sen ensimmäinen jakso nähtiin Yhdysvalloissa jo vuonna 1987, ja reippaasti yli 7000 tehtyä jaksoa myöhemmin tilanne on se, että sarjaa esitetään yhä.

Lienee kuitenkin turvallista sanoa, että Kaunareiden kulta-aika osui 1990-luvulle. Silloin suomalaisillakin maistui saippua suussa - niin paljon genren oopperaa tulvi televisiosta härmäläisten kotisohville.

William J. Bellin luoma sarja oli Suomessa supersuosittu: se keräsi maassamme 1990-luvun alkuhämärissä parhaimmillaan miljoonayleisön. Tuolle ajalle sijoittuu myös muuan Maitland Wardin esiintyminen sarjassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ward esitti Forrestereiden muoti-imperiumissa Jessica Forresterin roolia tuotantokausilla 1994–1996. Kuten hyvin muistamme, kyseessä oli John Forresterin ja hänen ex-vaimonsa Maggien tytär.

Jessica Forrester kirjoitettiin lopulta sarjasta ulos, kun hänen roolihahmonsa muutti Los Angelesista Lontooseen. Mutta häntä näytellyt Ward ei ole kadonnut julkisuudesta mihinkään – päinvastoin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Esitettyään Jessica Forresteria Ward sai kiinnityksen ABC-kanavan sitcomista Boy Meets World - Isojen poikien leikit. Sen jälkeen hänet on nähty satunnaisesti valkokankaalla, muun muassa vuoden 2004 komediassa White Chicks.

Kalifornialainen näyttelijä on nyttemmin ehtinyt 39 vuoden kypsään ikään. Jostakin syystä Ward julkaisee itsestään mielellään paljastavia kuvia, joita latailee lähes 70 000 Instagram-seuraajalleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Instagramin esittelytekstissään Ward kuvailee olevansa näyttelijä, kirjoittaja, cosplay-kuningatar sekä mieltyneensä muotiin.

Näyttäviä Wardin suosimat asut ovatkin, ja moni asukokonaisuus korostaa varsinkin näyttelijän uhkeaa povea. Monissa asuissa kaula-aukko on vähintäänkin antava.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vaikka vientiä voisi kuvitella riittävän, Ward on kuitenkin varattu. Hän avioitui kiinteistönvälittäjä Terry Baxterin kanssa syksyllä 2006.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?