Ex-Miss Suomen kertomus takapuolta kourineesta Donald Trumpista nousi kansainväliseksi uutiseksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-Miss Suomen kertomus takapuolta kourineesta Donald Trumpista nousi kansainväliseksi uutiseksi

Usea kansainvälinen media on uutisoinut, kuinka Yhdysvaltain presidenttiehdokas Donald Trump on kourinut myös entistä Miss Suomea, Ninni Laaksosta.

27.10.2016 21:00

Usea kansainvälinen media, joista suurimpana brittiläinen The Telegraph -lehti, on uutisoinut torstaina, kuinka entinen Miss Suomi, Ninni Laaksonen, on nyt viimeisin nainen, joka syyttää Yhdysvaltain presidenttiehdokas Donald Trumpin kähmineen häntä epäsopivasti.

Lehti siteeraa uutisessaan Ilta-Sanomia, joka kertoi Laaksosen ja Trumpin kohtaamisesta torstaina.

The Telegraph huomauttaa 30-vuotiaan Laaksosen, vuoden 2006 Miss Suomen, olevan näin ollen jo 12. nainen, joka on astunut esiin syyttämään Trumpia seksuaalisesta häirinnästä.

Ninni Laaksonen valittiin Miss Suomeksi vuonna 2006.

Lehti kertoo, kuinka Laaksonen sanoo miljardöörin tarranneen hänen takapuoleensa heinäkuussa 2006 New Yorkissa hänen ollessaan menossa esiintymään David Lettermanin show’hun kolmen muun Miss Universum -kilpailijan kanssa. Trump omisti vielä tuolloin Miss Universum -kisat.

– Trump seisoi vieressäni ja yhtäkkiä hän puristi takapuoltani. Hän todella tarrasi takapuoleeni. En usko, että kukaan näki sitä, mutta ilmeeni värähti ja ajattelin, mitä ihmettä tapahtuu, The Telegraph siteeraa Laaksosen haastattelua Ilta-Sanomissa.

Telegraph kertoo myös Laaksosen muistelleen Ilta-Sanomissa olleensa eräissä juhlissa muiden kilpailijoiden ja Trumpin ja tämän vaimon, Melanian, kanssa.

– Joku sanoi minulle, että Trump pitää minusta, koska näytän samalta kuin Melania nuorena. Se oli iljettävää, The Telegraph siteeraa Laaksosta.

Donald Trump.

The Telegraph muistuttaa, kuinka Trump on uhannut haastaa kaikki häntä syyttävät oikeuteen.

– Nämä tarinat ovat täysin valetta, Trump kommentoi The Telegraphin mukaan yhdysvaltalaisessa Good Morning America -ohjelmassa torstaiaamuna.

Samassa ohjelmassa erikseen haastateltu Melania-vaimo tuki miestään.

– Ne ovat kaikki valheita. Ja kuten olen sanonut aiemmin, syytökset pitäisi käsitellä oikeudessa. Koska toisen syyttäminen ilman todisteita on hyvin loukkaavaa ja epäreilua, Melania Trump sanoi.

– Ja oikeasti, tarvitseeko meidän puhua tästä? Amerikkalaiset haluavat kuulla vaaliaiheista.

Yhdysvaltain presidentinvaaleihin on kaksi viikkoa aikaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?