Anna, 19, matkustaa kansainväliseen kauneuskilpailuun – treenannut ahkerasti timmin kisakunnon eteen: ”Olen tyytyväinen vartalooni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna, 19, matkustaa kansainväliseen kauneuskilpailuun – treenannut ahkerasti timmin kisakunnon eteen: ”Olen tyytyväinen vartalooni”

Anna Merimaa, 19, suuntaa huomenna kohti Kiinaa ja Model of The World 2016 -kisan finaalia.

25.10.2016 12:46

Heinäkuussa 19-vuotias Anna Merimaa valittiin Suomen edustajaksi Model of The World 2016 -kisoihin. Kilpailun finaali järjestetään Kiinan Shenzhenissä 5. marraskuuta ja Merimaa suuntaa huomenna kisapaikalle kahdeksi viikoksi.

Vaalea turkulaiskaunotar odottaa kisaa hyvällä mielellä.

– Hiukan tietysti jännittää, mutta odotan ja toivon hienoa kokemusta, Merimaa kertoo.

Anna Merimaa kertoo valmistautuneensa kisaan hyvin ja olevan tyytyväinen vartaloonsa.­

181 senttimetriä pitkä Merimaa toteaa, että lähtee kisoihin hakemaan kokemusta kansainvälisessä ympäristössä, mutta menestyskään ei haittaisi häntä ollenkaan.

– Totta kai kisassa olisi kiva myös menestyä, mutta se olisi vain plussaa kokemukseen, joka on varmasti itsessään jo todella upeaa.

Merimaa ei ole varma, mitä kaikkea seuraavan kahden viikon aikana on luvassa, mutta hän on kysellyt tulevasta aiempien vuosien kilpailijoilta.

– Aiemmilta kilpailijoilta olen kuullut, että siellä ainakin kierrellään ja harjoitellaan show’ta todella paljon. Lisäksi luvassa on ilmeisesti luvassa paljon edustustehtäviä ja cocktail-kutsuja, nainen listaa.

Anna Merimaan kilpailuihin mukaan lähtevän fantasia-asun on suunnitellut Jukka Rintala. Asun teemana on Merimaan mukaan Lumikuningatar.­

Viime kuukauden Merimaa on valmistautunut kisaan treenaamalla vartaloaan timmiin kuntoon: hän on syönyt terveellisesti, urheillut tavallistakin enemmän, käynyt Hypoxi-treeneissä ja levännyt paljon.

– Ainakin itse olen tyytyväinen vartalooni ja viihdyn kropassani, Merimaa toteaa.

Myös musta iltapuku on Jukka Rintalan käsialaa.­

Mallimamma Marjo Sjööroos, Model of The World 2016 Suomen kilpailusta vastaavasta mallitoimisto Fashion Team/Marjo Sjöroosista, kertoi IS:lle heinäkuussa, että Merimaa on hänen mielestään paras mahdollinen kaunotar edustamaan Suomea Model of The World 2016 -kisoihin.

– Sen lisäksi, että Anna on todella kaunis, hänellä on myös loistava lavatekniikka ja hän on todella ammattitaitoinen ja sosiaalinen, mallimamma hehkuttaa.

– Kansainvälisissä kilpailuissa vaaditaan tilanteenhallintaa ja sitä hänellä kyllä on.

Lisäksi Merimaalla on Sjöroosin mukaan täydellinen näytösmallin vartalo.

– Anna harrasti pitkään yleisurheilua, joten hänen vartalonsa on todella jäntevä, mutta ei liian lihaksikas. Hän myös kantaa itsensä ryhdikkäästi.

Kultainen iltapuku korostaa vaalean kaunottaren timmiä vartaloa. Myös tämä asu on Jukka Rintalan suunnittelema.­

Miss Model of The World -kisa järjestetään jo 28. kerran. Kilpailun historian aikana voitto on tullut kerran Suomeen, kun pitkäraajainen kuopiolainen vaaleaverikkö Laura Keränen voitti kilpailun vuonna 2001.

Anna Merimaa on pitkäsäärinen vaaleaverikkö ja edustaa Suomea Miss Model of The World 2016 -kisassa.­

Kuvaustiedot:

valkoinen Fantasiapuku / Jukka Rintala

musta iltapuku / Jukka Rintala

kulta iltapuku / Jukka Rintala,

musta cocktail-puku, Halonen

uima-asu Panos Emporio

korut Glitter

hammaslääkärikeskus Denta

photography Esko Anttikoski

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?