Anne Kukkohovi otti arvoituksellisen selfien luksushotellissa – hymyilee leveästi piukassa uimapuvussa - Viihde - Ilta-Sanomat

Anne Kukkohovi otti arvoituksellisen selfien luksushotellissa – hymyilee leveästi piukassa uimapuvussa

Tv:stä tuttu entinen huippumalli Anne Kukkohovi julkaisi arvoituksellisen uimapukuselfien Hilton-hotellista.

Anne Kukkohovi poseerasi viime perjantaina Elle Style Awards -gaalassa upeana.

25.10.2016 8:27

Suomalainen entinen huippumalli ja televisiopersoona Anne Kukkohovi, 46, julkaisi Instagram-tilillään urheiluhenkisen selfie-kuvan Hilton-hotellilta. Kuvassa Kukkohovi poseeraa mustassa uimapuvussa myöhään eilen illalla.

Päivityksestä ei selviä, olivatko kyseessä jonkinlaiset kuvaukset vai Kukkohovin oma iltauinti. Kuva on kerännyt nopeasti paljon tykkäyksiä ja ihastelevia kommentteja.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kukkohovi tunnetaan erityisesti Suomen Huippumalli haussa -ohjelman juontajana ja tuomarina. Nelonen uutisoi heinäkuussa, että ohjelma palaa televisioon täysin uudistuneena. Uuden kauden kuvauksiin ovat voineet hakea mukaan myös miehet. Sen kuvaukset alkavat tiettävästi syksyn aikana.

Huippumalli haussa -ohjelman lisäksi Kukkohovi on nähty esimerkiksi Koko Suomi leipoo -ohjelman juontajana.

Anne Kukkohovi poseerasi Elle Style Awards -tapahtumassa yhdessä veljensä Jari Laaksosen kanssa.

Kukkohovi näyttäytyi viime viikonloppuna pikaisesti Elle Style Awards -gaalassa. Kyseisessä tapahtumassa suomalaista muotia usein suosiva Kukkohovi poseerasi Marita Huurinaisen suunnittelemassa poronnahkaisessa mekossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?