Khloe Kardashian allekirjoitti avioeropaperit – ”Bordellikooma-Lamar” on pian historiaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Khloe Kardashian allekirjoitti avioeropaperit – ”Bordellikooma-Lamar” on pian historiaa

Lamar Odom ja Khloe Kardashian ovat olleet naimissa vuodesta 2009.

Lamar Odom ja Khloe Kardashian ovat olleet naimissa vuodesta 2009.

Julkaistu: 24.10.2016 13:21

Kardashianin ja koripalloilija Lamar Odomin avioeron kerrotaan astuvan voimaan joulukuussa.

Tosi-tv-tähti Khloe Kardashianin, 32, ja tämän entisen puolison koripalloilija Lamar Odomin, 36, avioero on edennyt loppusuoralle. Keväällä päihteiden kanssa useasti sekoilleesta Odomista eroa hakenut Kardashian allekirjoitti TMZ:n mukaan avioeropaperit viime viikolla.

Sivuston mukaan Kardahsian ja Odom pääsivät sopuun omaisuutensa jaosta ja jättivät perjantaina avioeropaperit tuomarin käsiteltäväksi.

Kardashianin ja Odomin kerrotaan olevan edelleen hyvissä väleissä ja kaksikko kuvattiinkin käsi kädessä hiljattain.

Kardashianin ja Odomin kerrotaan olevan edelleen hyvissä väleissä ja kaksikko kuvattiinkin käsi kädessä hiljattain.

Pariskunnan eroprosessi on kestänyt jo kolme vuotta, sillä he ovat välillä yrittäneet pelastaa suhdettaan. Kardashian luopui erohakemuksestaan viimeksi vuosi sitten, kun Odom sekoili päihteiden kanssa bordellissa.

Entinen Los Angeles Lakersin tähtipelaaja joutui sairaalaan viime lokakuussa, kun hänet löydettiin tajuttomana nevadalaisesta bordellista.

Odomin tilan huononnuttua tämä vajosi koomaan. Sydämen, munuaisten ja keuhkojen toiminnassa kerrottiin olevan ongelmia. Odom taisteli pitkään hengestään, mutta toipui lopulta tapauksesta.

Kardashian palasi aviomiehensä rinnalle tämän toipuessa yliannostuksestaan, mutta haki avioeroa uudelleen tänä keväänä.

Kardashian kyllästyi aviomiehensä juomiseen ja juhlimiseen.

Kardashian kyllästyi aviomiehensä juomiseen ja juhlimiseen.

Odomin juomisen ja juhlimisen kerrotaan olleen lopulta liikaa Kardashianille, ja koripalloilijan juhlimisen on kerrottu olleen holtitonta myös vuoden takaisen kooman jälkeen. Odom muun muassa poistettiin tänä kesänä lennolta tämän humalluttua liikaa ja oksennettua päälleen.

Kardashian ja Odom menivät naimisiin 2009. Kalifornian lain mukaan avioero voi astua voimaan aikaisintaan puolen vuoden kuluttua eron hakemisesta.

Kardashianin ja Odomin avioero voi tulla viralliseksi aikaisintaan joulukuussa, jolloin tuomari allekirjoittaa parin eropaperit.

Tuoreimmat osastosta