Helsinkiläismies pääsi huijauksella jatkoon Talent Suomessa – uunotti tuomareita täysin: ”Missä tässä on se talentti?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Helsinkiläismies pääsi huijauksella jatkoon Talent Suomessa – uunotti tuomareita täysin: ”Missä tässä on se talentti?”

Helsinkiläinen Heikki Helastinen vedätti tuomareita Talent Suomessa.

24.10.2016 8:59

Talent Suomen sunnuntai-illan jakson puhuttavin esitys oli jämsänkoskelais-helsinkiläisen Heikki Helastisen käsialaa. Viihde- ja musiikkialalla työskentelevä Helastinen saapui Talent Suomi -lavalle yrittämään Rubikin kuution sokkona ratkaisemisen maailmanennätystä.

Voimassa olevaksi ME:ksi hän mainitsi kaksi minuuttia ja kaksi sekuntia ja hän uskoi kykyihinsä valmentajansa Musta Pekkaruuskan tukemana.

Mies kertoi Talent-tuomareille löytäneensä lajin sen jälkeen, kun huomasi osaavansa heittää tikkaa silmät sidottuna. Koska Heikki kertoi olevansa myös matemaattisesti lahjakas, Rubikin kuution ratkaiseminen on hänelle tietysti luontaista.

Esitys lähti kiehtovasti käyntiin, kun Helastinen ensin painoi kuution lähtökohdat mieleensä Era-yhtyeen Ameno-hitin soidessa taustalla. Sen jälkeen hän laittoi liinan silmilleen ja alkoi väkertää kuutiota.

Suoritus kuitenkin päättyi ennenaikaisesti, kun mies löi työvälineen tiskiin, vaikka aikaa ME-tulokseen oli vielä rutkasti jäljellä eikä kuutio ollut läheskään ratkaistu.

Tuomareita puijannut performanssi sai tuomarit hämilleen.

– Better luck next time, tokaisi Jari Sillanpää.

Riku Niemisen hälytyskellot kuitenkin soivat.

– Mä en osaa sanoa, missä tässä on se talentti, hän nauroi.

– Tää on ihan helvetin hauska juttu. Ehkä mä olen tyhmä, mutta mä en erota, onko tää stand upia vai yrititkö oikeasti tehdä tuon. Yrititkö oikeasti? Nieminen kysyi.

– Ehdottomasti. Eihän tänne olis muuten kannattanut tulla näin pitkää matkaa", Heikki Helastinen sanoo ilmeettömänä. Mies on tullut Helsingin Aleksanterin teatterille Helsingin Vallilasta.

– Vitsi miten siistiä, jos sä vedätät meitä tässä tilanteessa. Koska sehän olisi mahtava show! Sami Hedberg puolestaan kommentoi.

Lopulta Helastinen pääsi nerokkaalla performanssillaan jatkoon kerrottuaan, että aikoo seuraavassa vaiheessa ampua sokkona jousipyssyllä omenaa, joka asetetaan avustajan pään päälle.

Helastisen performanssi herätti runsaasti keskustelua ja huvittuneisuutta sosiaalisessa mediassa. Esitystä on jaettu runsaasti ja Twitterissä monet pitivät esitystä Talent-jakson kohokohtana.

Eih en kestä 😂 Heikki helastinen on kyllä parasta mitä talentissa on nähty! Piti nauraa maha kippurassa ❤— jennie (@jenni853) 23. lokakuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

Heikki Helastinen oli niin hyvä trolli että vieläkin hämmentää, oliko se tosissaan vai ei. #talentsuomi— Sari Levänen (@sarionparas) 23. lokakuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

Uusi viihteen superkaksikko on syntynyt: Musta-Pekkaruuska ja Heikki Helastinen :D #talentsuomi— Pekka Rautiainen (@PeRautiainen) 23. lokakuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

Heikki Helastinen. Mikä vedätys. Reps.#talentsuomi— maria ansas (@MariaAnsas) 23. lokakuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?