Arttu Wiskari avautui Tähdet tähdet -ohjelmassa: ”Olen joskus miettinyt, että lopetan tän homman” - Viihde - Ilta-Sanomat

Arttu Wiskari avautui Tähdet tähdet -ohjelmassa: ”Olen joskus miettinyt, että lopetan tän homman”

Arttu Wiskari tunnusti Tähdet tähdet -ohjelmassa miettineensä jopa musiikkiuransa lopettamista huonon vastaanoton takia.

The Whon surumielinen Behind Blue Eyes -kapppale sai Arttu Wiskarin tunnustamaan Tähdet tähdet -ohjelmassa epävarmuutensa muusikkona.­

23.10.2016 21:05

Muusikko Arttu Wiskari paljasti sisäisen epävarmuutensa illan Tähdet tähdet -ohjelmassa, jossa tällä viikolla oli teemana 1970-luvun musiikki.

Wiskari oli valinnut kappaleekseen The Whon koskettavan ja traagisen Behind Blue Eyes -kappaleen. Wiskari kertoi pohtineensa paljon kappaleen pohjimmaista ideaa ja huomanneensa siitä löytyvän paljon samanlaisia tunteita, joita hän itse on käynyt läpi synkimmillä hetkillään, kun oikein on ahdistanut.

– Mielestäni tämä kappale kertoo siitä, kuinka tunnet, että sua arvostetaan vähemmän kuin muita, kuinka sua vihataan ja sut unohdetaan, Wiskari avaa ajatuksiaan insertissä.

– Se on hyvin lähellä sitä, mitä itse olen pahimmillaan urani aikana funtsinut, kun joku biisi ei lähde soimaan ja jengi kirjoittaa susta kaikenlaista sontaa. Olen joskus jopa miettinyt, että lopetan tänä koko homman, Wiskari tunnustaa.

Arttu Wiskari tulkinta 70-luvun teemaillassa surumielisestä The Whon Behind Blue Eyes -kappaleesta sai tuomarit ylistämään miehen lauluääntä.­

Wiskarin illan esitys yllätti vakavuudellaan myönteisesti etenkin Maria Veitolan, joka tunnusti rakastavansa kyseistä kappaletta.

– Itketti, Veitola sanoi.

– Ja toi sun lookki: tuli mieleen oma lapsuus Pohjois-Karjalassa, kuin jossain Teboililla istuskelevat miehet, Veitola kuvaili.

Veitola vaikuttui kuitenkin erityisesti Wiskarin tummasta ja syvästä tulkinnasta.

– Mutta toi sun soundi! Kuten on tässä ohjelmassa jo nähty, mihin kaikkeen sun ääni ja olemus taipuu. On hämmentävää, miten olet päätynyt laulamaan Mökkitietä ja tissimaitojuttuja, miten olet sen valinnut.

Myös vieraile tuomari Maarit Hurmerinta oli vakuuttunut, että Wiskarin esitys sopi tälle kuin nakutettu.

– Pääsit näyttämään, kuinka hyvä laulaja olet. Sun pitäisi tehdä tällaista musaa omallekin levyllesi, hän kannusti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?