Prinsessa Sofia hakeutui salaa kauneusoperaatioon – muokkaa leveää hymyään ammattilaisten avulla - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinsessa Sofia hakeutui salaa kauneusoperaatioon – muokkaa leveää hymyään ammattilaisten avulla

Sofian kerrotaan hakeutuneen kaikessa hiljaisuudessa hammaslääkärin vastaanotolle hymynsä oikomiseksi.

Sofian kerrotaan muokkaamaan hymyään uuteen uskoon.­

23.10.2016 8:46

Ruotsalaislehti Damtidningin mukaan prinssi Carl Philipin puoliso prinsessa Sofia on päättänyt hakeutua kauneusoperaatioon.

Sofia ja Carl Philip vierailivat hiljattain Ruotsissa luonnonsuojelualueella.­

Lehden mukaan Sofia on jo jonkin aikaa käyttänyt lähes näkymättömiä nykyaikaisia hammasrautoja, joiden avulla hän muokkaa hymyään.

Leveästä hymystään tunnetulla prinsessalla on etuhampaidensa välissä pieni rako, joka saattaa olla syynä tämän hampaiden oikomiseen.

Sofia edustaa usein hymyilevänä ja hyväntuulisena.­

Sofian raudat ovat Damtidningin mukaan hyvin huomaamattomat, sillä ne koostuvat ohuista läpinäkyvistä kiskoista ja pienistä ”paloista”, jotka kiinnittyvät hampaisiin.

Kiskot säädetään kerran kahdessa viikossa ja ajan myötä ne muokkaavat hampaat haluttuun hammaslääkärin määrittelemään asentoon.

Sofian hampaiden oikomisen epäillään johtuvan prinsessan etuhampaiden välissä olevasta raosta.­

Nykyaikainen oikomismenetelmä mahdollistaa huomaamattoman tavan oikoa hampaat ja siihen kuuluvan tietokoneohjelman avulla omaa oiottua hymyä voi tarkastella jo etukäteen.

– Joko hän haluaa suoran hammasrivin, pienentää rakoa etuhampaidensa välissä tai valmistautua posliinikuorien asentamiseen, ruotsalainen hammaslääkäri arvioi Damntidningille.

– Vaikuttaa, että hän on ollut jo hetken mukana prosessissa ja hampaat ovat liikkuneet, hän jatkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?