Tosi-tv-kaunotar Jenni tuomittiin neljästä rikoksesta – viides syyte vireillä - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-kaunotar Jenni tuomittiin neljästä rikoksesta – viides syyte vireillä

Exiä rannalla -sarjasta tuttu bloggaaja Jenni on tuomittu neljästä rikoksesta. Viidettä rikossyytettä käsitellään ensi vuonna.

21.10.2016 15:35

Exiä rannalla -tosi-tv-sarjasta tuttu Jenni on tuomittu Helsingin käräjäoikeudessa neljästä rikoksesta: petoksesta, väärennyksestä, petoksen yrityksestä ja identiteettivarkaudesta. Asiasta ensimmäisenä uutisoi MTV.

Tosi-tv-tähti tuomittiin maksamaan 70 päivän sakot, jotka tekevät hänen tuloillaan 420 euroa. Hänet velvoitetaan korvaamaan myös Gigantti Oy Ab:lle aiheuttamansa taloudellinen vahinko 684,68 euroa. Rikokset tapahtuivat viime joulukuussa.

Helsingin syyttäjänviraston papereista selviää, että Jenni hankki itselleen oikeudetonta taloudellista hyötyä toisen ihmisen henkilötiedoilla asioidessaan Gigantin Forumin toimipisteessä ja että Nordea Rahoitus Suomi myönsi hänelle 1000 euron luoton, jonka avulla Jenni rahoitti 849 euron arvoisen Apple iPhone 6s -puhelimen. Jenni myi myös puhelimen eteenpäin.

Tosi-tv-sarjan lisäksi Jenni tunnetaan blogistaan Far From Perfect.­

Väärennystuomion Jenni sai allekirjoittamalla toisen henkilön nimellä ja tiedoilla luottokorttihakemuksen. Petoksen yrityksestä tosi-tv-tähti tuomittiin, kun hän yritti erehdyttää Gigantin Itäkeskuksen toimipistettä ja Nordea Rahoitus Suomea antamaan hänelle 2000 euron luoton väärillä henkilötiedoilla, luottoa ei kuitenkaan myönnetty.

Jenni käytti kaikissa rikoksissa saman henkilön henkilötietoja aiheuttaen tälle suurta haittaa. Rikokset selvisivät, kun luottoyhtiö oli yhteydessä henkilöön, jonka tiedot Jenni varasti. Rikoksen uhriksi joutuneelle kerrottiin, että hänen tiedoillaan oli tehty 1000 euron luottosopimus Forumin Gigantissa ja ostettu puhelin ja että Itäkeskuksen Gigantissa hänen tiedoillaan oli yritetty tehdä 2000 euron luottosopimus.

Tosi-tv-tähti on esitutkinnassa tunnustanut teot. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Lisäksi tosi-tv-tähteä syytetään vielä toisesta petoksesta, joka käsitellään oikeudessa ensi vuoden puolella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?