Aikuinen nainen sätti Maria Veitolan ulkonäköä tv-esiintymisen jälkeen: ”Mietin, että on monia erilaisia ajatuksia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Aikuinen nainen sätti Maria Veitolan ulkonäköä tv-esiintymisen jälkeen: ”Mietin, että on monia erilaisia ajatuksia”

Tv-persoona Maria Veitola tunnetaan räväkästä pukeutumistyylistään. Aina hänen tyylinsä ei kaikkia miellytä.

Maria Veitola nähdään ruudussa parhaillaan Enbuske, Veitola ja Salminen sekä Tähdet,tähdet -ohjelmissa.­

20.10.2016 22:28

Toimittaja Maria Veitola saapui Elle Style Awards -gaalaan Kenzon H&M:lle suunnittelemassa kirjavassa juhlamekossa.

– Naurattaa, kun kerroin meikkaajalle tästä ja kuvailin, että näytän itäeurooppalaiselta matkamuistonukelta, Veitola sanoo.

Räväkästä pukeutumistyylistään tunnettu Veitola kertoo, että vuosien varrella asuvalinnat ja tyylikokeilut eivät ole aina menneet aivan nappiin.

– Minulla on ollut kaikenlaisia älyttömiä kokemuksia. Kerran annoin kampaajani ajaa kulmakarvani pois. Kaikki olivat sen jälkeen tosi huolissaan minusta ja kysyivät, että olenko jotenkin tosi kajahtanut tai sairastunut. Tajusin, että se ei ehkä sovi minulle.

Maria Veitola kuvailee arkityylinsä olevan ”basic.” Arkisin hänellä on usein farkut, villapaita ja lenkkarit.­

Veitola kertoo saavansa tv-katsojilta usein ja paljon palautetta pukeutumisestaan.

– Nythän kaikki ovat jotenkin tottuneet siihen. On suorastaan tylsää, jos päälläni on jotain tosi tavallista. Katsojat ovat silloin pettyneitä ja he ilmoittavat, että tämä ei riitä ja että he tahtovat enemmän ja omituisempaa.

Tv-persoona kertoo aiemmin saaneensa enemmän negatiivista palautetta, mutta nykyisin palaute on enimmäkseen positiivista.

– Monta vuotta oli semmoista: ”mitä sillä nyt taas on päällä, ihan hirveitä vaatteita.” Toki silloinkin oli niitäkin, jotka diggailivat.

Veitola kertoo saaneensa viime viikolla eräältä aikuiselta naiselta palautetta pukeutumisestaan Enbuske, Veitola ja Salminen -ohjelmassa.

– Hän kirjoitti, että Maria on niin ihana nainen, mutta minkä takia hän tahtoo tehdä itsestään niin ruman ja että miksi sillä on sellainen tukka.

– En vastannut palautteeseen, mutta mietin, että on niin monia erilaisia ajatuksia siitä, mikä on tyylikästä ja se on ihan hyvä, että onkin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?