Sara Chafak suunnitteli itselleen piukan juhlahaalarin – povi timantin muotoisessa aukossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Chafak suunnitteli itselleen piukan juhlahaalarin – povi timantin muotoisessa aukossa

Julkaistu: 20.10.2016 21:54

Missikaunotar Sara Chafak saapui Elle Style Awards -gaalaan näyttävässä juhla-asussa, jonka hän oli suunnitellut yhdessä Biancaneve-vaatemerkin ja suunnittelija Elina Louerannan kanssa.

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak saapui Elle Style Awards -gaalaan kokovalkoisessa haalariasussa, jonka hän oli suunnitellut yhdessä kotimaisen Biancaneve-vaatemerkin kanssa.

– Tykkään käyttää ystäväni Elina Louerannan luomuksia, hän ymmärtää minua. Meillä on semmoinen yhteys, että tiedämme molemmat, mikä pukee minua ja mistä tykkään, Chafak kertoi.

Vitivalkoisen juhla-asun puhtaana pysyminen hieman epäilytti Chafakia.

– Pelottaa vähän, että tämä likaantuu, mutta ei se haittaa. Sitten ainakin näkee sen, että on juhlinut, Chafak naurahti.

Chafak kertoo, että hänen arkivaatteensa ovat 90-prosenttisesti ”huligaanimaisia.” –Olen se Tarzanin näköinen lapsi, etten hirveästi arkipukeutumiseen panosta. En osaa, Chafak sanoi.

Missikaunotar kertoi arkeensa kuuluvan hyvää, mutta kiireistä. Chafak muun muassa näyttelee Tough Love -nettisarjassa, hän myös paljasti työstävänsä parhaillaan omaa musiikkia.

– Teen musiikkia hyvien tuottajien kanssa tällä hetkellä.

Milloin sinulta julkaistaan musiikkia?

– En voi sanoa vielä, se ei ole minusta kiinni. Haluan pitää vielä asian suhteen matalaa profiilia, mutta se tulee yllätyksenä, Chafak sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?