Mikko Kuustonen oli mieletön tukkajumala nuorena – katso hotit kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikko Kuustonen oli mieletön tukkajumala nuorena – katso hotit kuvat!

Muusikko Mikko Kuustosella oli nuorempana tukka, josta moni nainenkin olisi ollut kateellinen.

Muusikko Mikko Kuustonen on palaamassa juurilleen.­

21.10.2016 15:32

Vain elämää, perjantaina Nelosella klo 20.00

Mikko Kuustonen, 56, on viime vuosina tullut suomalaisille tutuksi lähinnä erilaisista tv:n viihdeohjelmista. Kuustonen on naurattanut katsojia nopealla älyllään, sujuvalla sanailullaan ja oivalla tilannetajullaan.

Vaikka viimeisimmästä albumista onkin jo kahdeksan vuotta, Kuustonen on kuitenkin ja ennen kaikkea pitkän linjan arvostettu muusikko – ja tätä puolta hänestä suomalaiset ovat viime viikkoina saaneet pitkästä aikaa ihailla suositussa Vain elämää -ohjelmassa.

Kuustonen aloitti musiikkiuransa jo 19-vuotiaana gospelyhtye ProFidessa, jossa hän oli kitaristi-solistina kahdeksan vuotta. Ennen 1990-luvulla startannutta soolouraansa Kuustonen tuli tunnetuksi Q.Stone-yhtyeestä, joka kiersi myös ulkomailla.

Nähtäväksi jää, innostuuko Kuustonen nyt Vain elämää -ohjelman myötä palaamaan juurilleen ja musiikin pariin ihan tosissaan. Kiertue on jo luvassa ensi keväälle.

1990­

1990: Kuustonen tuli tutuksi Q.Stone-yhtyeen myötä, jonka hän perusti 1980-luvun lopussa yhdessä kitaristi Heikki Silvennoisen kanssa.

1994­

1994: Kuustonen esiintyi Kaivopuiston konsertissa. Samana vuonna kotimaisen popin kärkinimi julkaisi kaksi albumia: Aurora ja Valon valtakunta.

1998­

1998: Rukalla tyttärien Iinan (vas.) ja Minkan kanssa. 1998 Kuustonen nimitettiin ensimmäisenä suomalaisena YK:n hyväntahdon lähettilääksi. Hiljattain Kuustosesta tuli isoisä, kun esikoisensa Iina sai pojan.

2002­

2002: Kuustonen vieraili Senegalissa. Merimiespaini nauratti lapsia Plan­projektin kylissä. Vuoden positiivisin suomalainen -tittelin Mikko sai 2003.

2016­

2016: Kuustonen on mukana Vain elämää -ohjelmassa Hectorin, Anna Puun, Lauri Tähkän, Chisun, Suvi Teräsniskan ja Mikael Gabrielin kanssa.

Katso kaikki ohjelmatiedot Iltapulusta!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?