Miten käy Saara Aallon jatkon X Factorissa? Sähäkkä esitys jakaa brittikatsojien mielipiteet: ”Ainoa vika on se, että hän on suomalainen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miten käy Saara Aallon jatkon X Factorissa? Sähäkkä esitys jakaa brittikatsojien mielipiteet: ”Ainoa vika on se, että hän on suomalainen”

Saara Aallon jatko X Factor -kisassa selviää tänään suorassa lähetyksessä.

16.10.2016 14:56

Eilen lauantaina Saara Aalto keräsi tuomareilta ylistystä Motown-teemaisella esityksellään. Hapsuasuun pukeutunut Aalto räväytti esittämällä Tina Turnerin tunnetuksi tekemän River Deep, Mountain High -kappaleen liekinheittimien syöstessä tulta tanssivan Aallon takana.

Sharon Osbourne antoi Aallolle aplodit seisaaltaan ja Nicole Scherzinger ylisti Aaltoa vuolaasti.

– Olit tänään kuuma! Otit laulun haltuun ja teit siitä banaanisi, Scherzinger sanaili.

Aallon kohtalo kisassa ratkeaa tänään Briteissä esitettävässä tuloslähetyksessä, joka alkaa klo 22 Suomen aikaa.

  • Alla olevalla videolla Aallon motown-teemainen esitys:

Aallon esitys ei kerännyt tuomaristolta aivan niin suurta suitsutusta kuin viikon takainen Let It Go -tulkinta. Ohjelman Facebook-sivustolla Aallon River Deep, Mountain High -esityksen kommentoidaan näyttäneen tv-katsojille täysin uudenlaisen puolen Saara Aallosta. Poissa olivat satuprinsessamaiset mekot ja Aallon suosima eeppinen rakkauspop, tilalle oli tullut katsojien mielestä nainen, joka voi voittaa koko kisan.

– Ne ihmiset, jotka käskevät hänen palata kotiin Suomeen, katsokaa illan esitys. Hän on osoittanut kykynsä ja on uskomaton! X Factorin virallisella Facebook-sivustolla kommentoidaan.

– Saara oli seksikäs! Pidin esityksestä todella paljon, Aallon räväkkää esitystä kehutaan Facebookissa.

Saara Aallon sähäkkä esitys teki vaikutuksen brittikatsojiin.­

– Aivan fantastinen esitys. Hän on maailmanluokan tähti.

– Hänessä on ainesta voittajaksi, katsojat myhäilevät.

”Ansaitsee jäädä, vaikka onkin suomalainen”

Kriittisimmätkin kommentoijat vaikuttavat olevan yksimielisiä siitä, että Aallolla on koko kisan paras ääni. Monet tv-katsojat kuitenkin kirjoittavat huomanneensa Aallon äänessä liikaa yrittämistä.

– Hän on yleensä todella hyvä. Nyt hän huusi, Facebookissa kirjoitetaan.

– Saara osaa todellakin laulaa, mutta hänestä saa ylimielisen vaikutelman. Tällä viikolla hän kuitenkin päihitti muut kilpailijat.

– En saanut selvää sanoista. Saara-rakas, rauhoitu hieman, katsojat opastavat.

Sosiaalisessa mediassa Saara Aallon kuvaillaan olevan voittaja-ainesta, mutta hänen kansallisuutensa saattaa tuoda mutkia matkaan äänestyksissä. Monet brittikatsojat kuvailevat, etteivät britit halua äänestää ulkomaalaisia.­

X Factorin Instagramissa ja Facebookissa käydään kiivasta väittelyä Aallon kansallisuudesta. Monet brittikatsojat kritisoivat Aallon olevan muita kilpailijoita huonommassa asemassa vain sen takia, että hän on suomalainen.

– Hänen ainoa vikansa on se, että hän on suomalainen, X Factorin Facebookissa analysoidaan Aallon mahdollisuuksia voittaa kisa.

– Saara on koko kisan paras laulaja, mutta jokin hänessä mättää, enkä osaa kertoa mikä se on. Kansallisuudella ei ole mitään tekemistä asian kanssa, eräs Facebook-kommentoija huomauttaa.

– En aluksi pitänyt Saarasta, mutta nyt hän antoi esiintyessään kaikkensa. Hän ansaitsee jäädä, vaikka onkin suomalainen, eräs tv-katsoja kommentoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?