Kim Kardashian kuvattiin ”synkkänä ja masentuneena” – kurvikaunotar kuin varjo entisestä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kim Kardashian kuvattiin ”synkkänä ja masentuneena” – kurvikaunotar kuin varjo entisestä

Kim Kardashian on pysytellyt poissa parrasvaloista Pariisin ryöstön jälkeen.

16.10.2016 14:14

Kim Kardashian jatkaa somehiljaisuuttaan Pariisissa tapahtuneen ryöstön jälkeen. Tosi-tv-kaunotar ryöstettiin aseella uhaten ja naamioituneet ryöstäjät pakenivat arviolta noin 10 miljoonan euron saaliin kanssa.

Yhdysvaltalaislehtien mukaan Kim on perunut useita eri tapahtumia ja tilaisuuksia, joihin hänen oli määrä osallistua. Yksi suurimmista peruutuksista on Las Vegasiin kaavailtu suuri syntymäpäiväjuhla, jossa Kimin piti juhlistaa 36-vuotispäiväänsä.

Mustaan huppariin verhoutunutta Kimiä ei ollut tunnistaa yleensä viimeisenpäälle pyntätyksi tosi-tv-tähdeksi.­

  • Jutun videolla kerrataan Pariisissa tapahtuneen ryöstön vaiheita.

Paparazzit bongasivat julkisuudesta ryöstön jälkeen täysin kadonneen tosi-tv-tähden Los Angelesista. Suureen mustaan huppariin pukeutuneen Kimin nähtiin kiiruhtavan italialaisravintolasta autoon henkivartija vanavedessään.

– Hän oli ravintolassa noin puoli tuntia naispuolisen ystävänsä kanssa. Hän näytti synkältä ja masentuneena, hän ei halunnut kenenkään näkevän itseään, E Newsille kerrotaan.

Useat lehdet huomauttavatkin Kimin hupparityylin olevan valovuosien päässä kurvikaunottaren normaalista tyylistä. Yleensä Kim on purjehtinut ravintoloiden edustalla erittäin niukoissa asukokonaisuuksissa, jotka eivät ole jääneet paparazzeilta huomaamatta.

Tällaisena Kim on totuttu julkisuudessa näkemään.­

– Kimillä on pitkä matka toipumiseen. Hän on hyvin epäluuloinen joutuessaan olemaan yksin. Hänellä on ollut takaumia tapahtuneesta, eikä hän ole nukkunut hyvin. Turvamiehet ovat jatkuvasti Kimin kanssa, läheiset kertovat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?