Kesällä avioitunut Bull Mentula arjestaan: tämän kotityön Maru-vaimo on kieltänyt – ”Se menee yleensä pieleen”

Julkaistu:

avioliitto
Jari ”Bull” Mentula paljastaa nauttivansa avioelämän lisäksi myös siivoamisesta.
Kirjan tänä syksynä julkaissut kehonrakentaja ja yrittäjä Jari ”Bull” Mentulan läsnäolo sai aikaan jonoja Nordic Fitness Expossa Lahden messukeskuksessa.

Viime kesänä avioliittoon astunut Mentula paljasti, mikä on toimivan parisuhteen salaisuus, ja mikä saa hänen motivoituneeksi joka päivä.

– Mä saan elää unelmaelämääni. Mulla on mahtava parisuhde ja mahtava koti. Sieltä on kiva lähteä aamulla töihin. Avioliitto ei ole muuttanut mitään, mulle se on lupaus loppuelämästä, Mentula linjaa.

– Toivomalla asiat ei etene. Mä pystyn vaikuttamaan asioihin, ja sitten mä teen. Sitä voi toivoa ja yrittää kauheasti, mutta kun rupeaa tekemään niin moni asia muuttuu, Mentula rohkaisee.


Arjen kotitöitä Suomen tunnetuin kehonrakentaja ei kiertele.

– Mä tykkään siivota, ja mä tykkään hoitaa kukkia. Kyllä meillä kaikki tekee kaikkea… paitsi pyykinpesuun mä en saa koskea. Se menee yleensä pieleen, koska laitan kaikki samaan koneeseen ja that’s it, Maru-vaimonsa kanssa elämänsä jakava Mentula nauraa.

Nordic Fitness Expo -tapahtumassa puhumassa ollut ja kirjaansa markkinoimassa ollut Mentula kertoi myös halukkuudestaan palata takaisin kilpalavoille. Kiireinen yrittäjä yrittää raivata tilaa, jotta se olisi mahdollista pian.

– Joka päivä sen eteen teen työtä. Ajankohta voisi olla ensi vuonna. Nyt on ollut niin paljon kaikkea, että ei pysty vielä, hän tuumaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt