Brittilehti kaivoi esille Kim Kardashianin ”maailman suurimman” henkivartijan miljoonavelat – poisti kaikki Kimin kuvat somesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Brittilehti kaivoi esille Kim Kardashianin ”maailman suurimman” henkivartijan miljoonavelat – poisti kaikki Kimin kuvat somesta

Kim Kardashanin järkälemäisen henkivartijan Pascal Duvierin tekemiset ovat joutuneet suurennuslasin alle.

6.10.2016 18:29

Kim Kardashianin turvatiimi ja etenkin pitkäaikainen henkivartija Pascal Duvier ovat joutuneet ankaran kritiikin kohteeksi, sillä kukaan ei ollut paikalla pariisilaisessa luksusasunnossa, kun Kardashian ryöstettiin julmasti aseella uhaten.

Kardashianille ja Kanye Westille kahden vuoden ajan työskennellyt Duvier on parin ensisijainen henkivartija.

  • Artikkelin videolla kerrataan karmean ryöstön kulkua.

195-senttinen ja 120-kiloinen Duvier jyrisi eilen Daily Mailin haastattelussa löytävänsä Kardashianin ryöstäneet miehet. Nyt Duvierin turva-alan yritys ja miehen raha-asiat ovat joutuneet kansainvälisissä lehdissä tarkempaan syyniin.

TMZ-viihdesivusto nimesi Duvierin ”maailman suurimmaksi” henkivartijaksi. Mies on ilmeisesti mieltynyt termiin, sillä hän on käyttänyt termiä useissa Twitter ja Instagram-julkaisuissaan.­

Brittilehti Daily Mail selvitti Duvierin Protect Security -yrityksen ajautuneen pahoihin velkoihin. Yritys on haettu konkurssiin heinäkuussa.

– Velkaa on niin paljon. Velkojia on useita. En osaa sanoa tarkkoja lukuja, Daily Mailin haastattelema lakimies kertoo.

Duvierilla kerrotaan olevan velkaa yli miljoona euroa.

Pascal Duvier on aikaisemmin työskennellyt Black Eyed Peas -yhtyeelle, Justin Timberlakelle, Christina Aguileralle, Lana Del Reylle ja Katy Perrylle.­

Daily Mail huomauttaa Duvierin poistaneen kaikki Kim Kardashianiin tai tämän perheeseen viittaavat kuvat sosiaalisesta mediasta.

TMZ-sivuston mukaan Duvier jatkaa Kimin ja Kanyen palveluksessa, eikä pari syytä miestä tapahtuneesta. Duvier oli tapahtuman aikaan Kimin siskojen Kendallin ja Kourtneyn kanssa pariisilaisessa yökerhossa.

TMZ kertoo Kardashianin kuvien poistamisen johtuvan luultavasti turvallisuussyistä, sillä perhe ei halua kenenkään pystyvän jäljittämään heidän liikkeitään somekuvien perusteella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?