Jaajo Linnonmaa hauskuuttaa fanejaan riemastuttavalla kuvalla – yhdennäköisyys Saara Aaltoa vastaan kisaavaan naisräppäriin on ilmeinen - Viihde - Ilta-Sanomat

Jaajo Linnonmaa hauskuuttaa fanejaan riemastuttavalla kuvalla – yhdennäköisyys Saara Aaltoa vastaan kisaavaan naisräppäriin on ilmeinen

Jaajo Linnonmaan ja Honey G:n yhdennäköisyyttä ei voi kyllä kieltää.

4.10.2016 19:02

Suosittu radiopersoona ja Haluatko miljonääriksi? -kisan juontaja Jaajo Linnonmaa on tunnettu iskevästä huumoristaan ja lentävistä lausahduksistaan.

Nyt Linnonmaa hauskuuttaa someseuraajiaan Instagramissa julkaisemallaan kuvalla.

Kuvassa on yli 25-vuotiaiden kisaajien ryhmää luotsaava Sharon Osbourne sekä hänen ryhmänsä Saara Aalto, Relley C ja Honey G. kuvan yläpuolella lukee otsikko Saara Aallolta yllättävä paljastus Facebookissa: ”Muutin salaa Lontooseen”.

Kuvatekstissä Linnonmaa vertaa itseään Aallon kilpakumppani Honey G:hen.

– Kumpi tässä nyt on isompi uutinen, se että Saara muutti Lontooseen vai se että hän muutti minun ja Sharon Osbournen alivuokralaiseksi, mies kirjoittaa nauruhymiöiden kera.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvassa Honey G on pukeutunut hopeaan takkiin, peililaseihin ja lippalakkiin. Naisräppärin ja Linnonmaan yhdennäköisyyttä ei voi kyllä kieltää. Samaa mieltä ovat myös suosikkijuontajan Instagram-seuraajat.

– Asuste kunnossa ja nopeet päässä. Tyyli kohdallaan Jaajo, yksi fani kirjoittaa.

– Nopeet lasit pukee sua, toinen seuraaja nauraa.

– Oon kattonu X factoria nyt englannin tahtiin ja joka jakso miettiny miten toi Honey G muistuttaa sua ja meinannu laittaa kuvaa että eikö Saara olekkaa ainut suomalainen kisassa, mut emmä sitte kehdannu ettet loukkaannu! kolmas fani hehkuttaa useiden nauruhymiöiden täyttämällä viestillä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä ja täältä.

Linnonmaa on hauskuuttanut fanejaan yhdennäköisyydellä jo aiemmin Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lontoosta kotoisin oleva 35-vuotias Honey G, oikealta nimeltään Anna Georgette Gilford on ihastuttanut ja vihastuttanut brittiyleisöä ohjelmassa räpillään.

Itseään seuraavaksi suureksi rap-tähdeksi tituleeraava nainen kuvailee olevansa aito urbaani taiteilija ja synnynnäinen esiintyjä.

Esimerkiksi Missy Elliotin ja Coolion rap-kappaleita kisan aikana esittänyt Honey G raivasi yllättäen tiensä live-lähetyksiin saakka, kun Sharon Osbourne valitsi hänet mukaan kärkikolmikkoonsa. Osbourne totesi kuitenkin Honey G:n valinnan olevan suuri riski.

Monet omalaatuisella tyylillään hurmannut artisti on herättänyt Britanniassa myös paljon negatiivista huomiota ja vihaa. Brittimedia on ihmetellyt ahkerasti, miksi nainen on yhä mukana kilpailussa. Naisen osallistumista on epäilty jopa vitsiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?